The Body Shop Dreams Unlimited – parfümkritika és nyereményjáték!

Mindig is elbűvölt az a derűs világnézet és vidámság, ami a The Body Shop termékeit és magát a céget jellemzi. Lelkes természetvédőként külön pont jár azért is, hogy környezettudatosan állnak meg a beauty-termékek piacán. Ha mindezt egy termékben szeretném bemutatni, keresve sem találhatnék jobb példát, mint a Dreams Unlimited parfümcsalád!

Ravasz kis illattal állunk szemben! Mert milyen is lehet egy olyan parfüm, mely arra buzdít, hogy merjünk hinni az álmainkban?  Vidám,  bohókás, csupa optimizmus. A Dreams Unlimited mindezeket jelenti, de nem merül ki pusztán egy vidám illat képében. Kérem szépen a rafinéria az édes gyümölcsös jegyek mögött meghúzódó életerőtől duzzadó és energikus paprikában és chili paprikában robban ki. A látszólag meglepő akkordok a földes-púderes írisszel karöltve meggátolják, hogy a fejjegy fekete ribizli és narancs párosa túlságosan édes hangot üssön meg, mely a kifújás pillanatában becsaphat minket. A bőrön a virginiai cédrus gyengéd és rendkívül aromás fás jegye szépen emeli ki a virágos-gyümölcsös és zöld jegyeket, puha és lágy illatot hagyva maga után. És nem is The Body Shop termékről lenne szó, ha nem lenne igazi környezettudatos parfüm, hiszen a parfüm fő alkotóeleme bio alkohol, melyet Ecuadorból szereznek be. A Dreams Unlimited bűbájos illatát nem csak parfümben, hanem egyéb testápoló készítményekben is élvezheted, hiszen az eau de parfum és az eau de toilette mellett testvaj, tusfürdő, testápoló kiszerelésben is kapható.

Ha egy könnyed, szerethető, derűs parfümre vágytok, feltétlenül próbáljátok ki! Kipróbálnád? 1 ml minta itt!

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnéd Te is kipróbálni? A The Body Shoppal közösen indított nyereményjátékunkban most egy szerencsés nyertesé lehet egy üveg Dreams Unlimited parfüm. A nyereményjáték feltételeként egy egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és az alábbi email címre (info@parfumblog.hu) a helyes válaszokat elküldened.

A kérdés pedig:

Honnan szerzi a The Body Shop a bio alkoholt amit felhasznál a parfümjeiben?

A kérdésekhez segítséget ebben a posztban és a The Body Shop weboldalán találtok! A válasz beküldésének határideje 2013. február 8-a éjfél. A nyertest email-ben értesítjük. A nyereményt postán küldjük (sajnos csak Magyarországon belüli címre).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter