Színtiszta mandulaillat: L’Erbolario Mandorla – parfümkritika

Gyengém a mandula, minden formában fogyasztom és szeretem. Imádom, ahogyan a parfümökben egyfajta pikáns púderes mellékszálat ad a kompozícióhoz, ennél már csak az jobb, ha maga a puritán mandulaillat szerepel egy parfümben. A L’Erbolario bio – és natúr parfümjei között élmény válogatni, most mégis leragadok a számomra legkedvesebbnél.

A L’Erbolario Mandorla nem szól másról, mint a manduláról. Puha, krémes, púderes illat, melyben érződik egy csipetnyi vanília, mely a nyers mandula illatát fogyaszthatóvá teszi, mely a kifújás pillanatában kissé erőteljes. Érdemes kivárni a végkifejletet, a bőrön szépen lecseng a harsány kezdet, és hosszan tartó meleg illatként finoman körbeveszi a nyakat a Mandorla puha, krémes illata. És mikor máskor lenne nagyobb aktualitása az illatnak, mint ősszel. Sok fórumon hasonlítják az olasz Etro niche parfümház Heliotrope parfümjéhez, valóban nagyon hasonló a két parfüm lecsengése.

Szerencsére már Magyarországon is kaphatóak a L’Erbolario parfümök, termékek, a márkáról itt olvashattok bővebben, ha pedig szeretnétek kipróbálni őket, egy igazi kis gyöngyszemet ajánlok Budapesten: Myropolium Bio – és Natúrkozmetikai üzletben bátran kipróbálhatjátok többek között a L’Erbolario parfümöket is.

KIPRÓBÁLNÁD? 1 ML ILLATMINTA ITT!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter