Szépséglaboratórium az Arena Plazában

Október 5-6-án irány az Aréna Plaza, ahol most a szépségé lesz a főszerep! A legnagyobb kozmetikai márkák kényeztetik az érdeklődőket, most első kézből próbálhatjátok ki az újdonságokat!

Arena Plaza Szépséglaboratórium

Íme a pontos programleírás!

Találkozzunk az Arena Plaza Szépséglaboratóriumában ezen a hétvégén! Két napon át nyolc szépségszakértő üzlet segíti a vendégek újjászületését, megszépülését többek között masszázzsal, arcfrissítéssel, tippekkel, sminkeléssel, haj- és bőrdiagnosztikával, tanácsadással. A Clinique, a Douglas, a Frisör Klier, a Body Shop, a L?Occitane, a Stenders, az Estée Lauder és a Bobbi Brown célja ugyanaz lesz október 5-6-án: kényeztetni felsőfokon!

Két nap a jövő szépségápolása jegyében

A teljes megújulás, a legújabb szépségtrendek, a jövő kozmetikumai ? ezekkel várja az Arena Plaza Szépséglaboratórium 2013. október 5-6-án, szombat és vasárnap napközben az érdeklődőket. A hétvége során vezető szépségápolási üzletek szakértői lesznek a vendégek segítségére, hogy bemutassák, mit hogyan érdemes használni, kipróbálni, alkalmazni, annak érdekében, hogy bőrünket sokáig fiatalon tarthassuk. Mindezt teljesen ingyen, ráadásul kényelmes kanapékon, kellemes zene kíséretében. Jöjjön, és hagyja, hogy kényeztessék!

Szépségápolás, mint a stílus alapeleme – Arena Plaza Stílustitkok workshop

Október 5-én este útnak indul az Arena Plaza Stílustitkok workshop-sorozata. Az esemény fő célja, hogy az előzetesen a bevásárlóközpont Facebook-oldalán regisztrált résztvevők első kézből értesüljenek a legújabb divat- és szépségtrendekről és elsajátíthassák a stílusos megjelenés praktikáit. ?A stílus a szép bőrrel kezdődik? ? ez a címe a workshop-sorozat első részének, melyre olyan érdeklődőket vár az Arena Plaza, akik szeretnének még többet megtudni a sminkek, dekorkozmetikumok történetéről, összetevőiről, a jövő make-up trendjeiről!

Az Arena Stílustitkok workshop programját színesítik Véger Fibi sztársminkes és Bojtor Márta arctornász izgalmas előadásai, illetve az eseményen a KREA sminkesei segítségével a szépségsarkokban tartott gyakorlati foglalkozásokon is részt vehetnek a vendégek. A workshop házigazdája Lendvai Lilla stylist, divatblogger lesz, aki stílustippjeit is megosztja majd a közönséggel.

Az ingyenes rendezvényre már csak pár hely van! Bővebb információk a www.arenaplaza.hu oldalon, illetve az Arena Plaza Facebook-oldalán találhatók.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter