Beauty percek: őszi sminkújdonságok a Douglas kínálatából

Már nyár vége óta különös izgalommal vártam, hogy vajon idén ősszel milyen sminkújdonságok kerülnek a Douglas polcaira, hiszen a parfümök mellett nagyon szeretem a minőségi beauty termékeket is, és mint újdonságra éhes blogger naná, hogy lecsapok azonnal, ha valami jót és izgalmasat látok. Elmondhatom, hogy már közel két éve Isadora és ANNY sminktermékeket használok, és eszem ágában sincs váltani, mivel remekül beváltak nálam. Kifogástalan minőség igazán baráti, megfizethető áron, mi kell még?!

Candice_03_0064_ColCho13_small

Idén ősszel, mint ahogy vártam, megjelentek újra a sötét tónusok a sminkpalettákon, nyoma sincs a pasztellnek, ami igazán tavasszal és nyáron volt üdítő. Itt az idő a dögös vörösnek, a démoni lilának, és a meleg barnának. Mint minden normális kollekcióban, az Isadora legújabb Color Chock kollekciójában mindent megtalálunk, ami egy komplett sminkhez szükséges, így biztosak lehetünk abban, hogy harmonikus és összhangban álló színeket viszünk fel magunkra.

GelEyeLiner_01_open

Kedvencem a legújabb Gel Eyeliner fekete szemhéjtus, mellyel übermega cicás szemet lehet varázsolni, még kezdőknek is. Nálam a tus alapfelszerelés, amióta sminkelem magam, szinte csak ezt használom, így nagyon örültem, amikor megláttam, hogy az Isadora tusok 4 féle színben kaphatóak.

CreMouEyeSha_26_open

A tus mellett fél éve nagy kedvencem az Isadora Cream Mousse Eye Shadow krémes szemhéjfesték: meglepően tartós, gyönyörű fedésű és villámgyors árnyékolást biztosít. Éppen síró kisbaba mellett ideális, ha fel kell dobni egy gyors sminket. De későn kelőknek, notórius elkésőknek must have darab. Mesés árnyalatokban kapható, ha tehetem begyűjtöm mindegyik színben.

Isadora_Sugarnails_promo

Nincsen új kollekció új árnyalatú körömlakkok nélkül. Nekem pedig nincs nap körömlakk nélkül: ha más sminket nem is, de egy izgalmas színű körömlakkot biztosan viselek. Az idei ősz színei pedig a mélylilától, a khaki zöldig bezárólag nagyon szépek. És ha már újdonság, akkor az Isadora mindig kitalál valami meglepőt és kreatívat: itt a Sugar Nails, mely 3 dimenziósba emeli a körömfestést, azaz matt hatású, szemcsés felületű körömlakkokat dobott piacra, melyek szuper tartósak, akár 7 napig is csillognak-villognak. És valóban ilyen tartós lakkom még az életben nem volt, és ez egy pici baba mellett főnyeremény! 🙂

Douglas_Beauty_System-More_Than_Moisture-Illuminating_BB_Cream

Ha alapozásról van szó, akkor a BB krémek megjelenése óta csak azt használok, mégpedig eddig az Isadora BB krémjét, most viszont kipróbáltam a Douglas saját márkás arcápolási termékcsaládjából, a Beauty Systemből a Perfect Complexion Illuminating BB Cream SPF 35 krémet. Kérem szépen, ez a kis cucc mindent tud egyben: hidratál, alapoz, megvéd a káros napsugarak ellen, finomítja a bőr textúráját, kontrollálja a faggyútermelést, és körülbelül 5 másodperc alatt felvihető. Szóval új kedvencre találtam…

A körömlakk guru ANNY márka idén ősszel valami igazán kreatív kollekcióval állt elő, melyet a vörös szőnyeg és a legnagyobb tervezők kreációi ihletett. Én az Oscar de la Renta ihletett, hihetetlenül élénk vörös “red fashion revenge” lakkot használom, és ennél nőcisebb darabot idén ősszel el sem tudok képzelni.

g2

A Douglas újdonsága egyenesen Hollywoodból érkezett: a Glamglow a hatékony arctisztítás csodaszereként van emlegetve, a különleges iszap arcmaszk már meghódította a sztárokat is. Porcelán sima és tiszta bőrökért érdemes egy üveggel kipróbálni. Itt olvashattok utána!

Milyen nyereménynek örülnétek a következő nyereményjátéknál?
28  · 0 
×



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter