Simone Cosac Profumi Trama – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Simone Cosac Profumi: Trama ? Tiszta energia

A Simone Cosac Profumi megálmodója a brazil Simone Cosac Naify, aki Olaszországba kerülve találkozott a megihlető Itália szépségeivel. Simone lelkes utazó, aki előszeretettel ismerkedik új kultúrákkal, nem véletlen, hogy pont fiatalkorának helyszíne ihlette meg.

Az Olaszország által inspirált illatcsaládhoz három parfüm tartozik: Atelier, Perle di Bianca és Trama.

A 2010-es Trama egy erőteljes, meghatározó illat öntudatos nők számára. A parfümöt az itáliai virágoskertek ihlették, így nem meglepő, hogy legdominánsabban a rózsák érződik benne, ezek adja a parfüm fő karakterét. A sokféle egy rózsa csokorba gyűjtve szinte ruhaként burkolja be viselőjét ebbe a tiszta és átható aromafelhőbe.

trama parfüm

Illatjegyei: licsi, rózsafa, feketebors, damaszkuszi rózsa, jázmin, őszibarack, tubarózsa

A többféle rózsa és a bors különösen erős elegye érezhető első szippantásra, ami a citrusos, virágos illathoz szokottaknak elsőre erős, már-már kissé túlzó is lehet. Az illat fokozatosan bontakozik ki, egy pár perc elteltével lágyulni kezd, de nagyon tartós, még órák múlva is lehet érezni, akkora már kevésbé erőteljesen, ami számomra sokkal szimpatikusabb.

Nekem ez az illat túl erősnek és töménynek bizonyult, inkább keletiesnek mondanám de az erős rózsaillatot kedvelők számára ideális választás.

Grási Linda



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter