Miller et Bertaux Parfum Trouve – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Miller et Bertaux: Parfum trouvé ? A megtalált parfüm

Egy kellemes fás ? fűszeres – virágos parfümöt ismerhetünk meg a ?Megtalált parfüm? nevet viselő Parfum trouvé illatban. Finom fűszerek, friss virágok és fás aromák fantasztikusan kevert elegye bontakozik ki az üvegben.

Fejjegy: rózsafa

Szívjegy: ylang-ylang, írisz, kardamom, fahéj, kömény, liliom

Alapjegy: szantálfa, cédrus, pacsuli, pézsma

Illatcsoport: fás-virágos

parfum trouve

Nagyon jól megkomponált, elegáns, nőies, könnyedén fűszeres illat. Leginkább a fahéj, és az ylang-ylang érezhető benne, a pézsmás – szantálos aroma pedig hosszan lengi körül a viselőjét. A parfüm különlegessége, hogy a légies fűszeres jegyek és az erőteljes fás aromák ellenére is megtartja a virágos beütését, így puha, érzéki és nőies illatot kapunk. Megkedveltem ezt az illatot, mivel egyáltalán nem erős vagy nyomasztó, inkább könnyed és tartós. Azt vettem észre, hogy minden fújás után másképp bontakozik ki az illat, ez külön tetszik, mert minden alkalommal tartogat meglepetéseket. Könnyed, friss illata miatt bárhol, bármikor viselhető, nem kell különleges alkalmakra tartogatni, mert megszínesíti a napokat már egy fújás is ebből a fantasztikus illatkompozícióból.

Grási Linda



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter