Segítsünk Dávidnak!

Drágáim, szokatlan poszt a blogon, de a jó cél érdekében bármit!

Dávid :)
Dávid 🙂

Dávid 23 éves, súlyos, veleszületett betegségben szenved, amely olyannyira leterítette a szervezetét, hogy sajnos már csak ágyban, lélegeztetőgéppel tud élni. A Duchenne-féle izomsorvadás miatt Dávid már évek óta nemhogy a lakást, hanem a szobáját sem hagyhatta el, pedig legnagyobb vágya az, hogy időnként a szabad levegőn lehessen, emberek között, hiszen édesanyjával tudja csak napjait tölteni. Dávidnak klassz, igazi férfias hobbijai vannak, szereti a sportot, a jó autókat, és legfőképp barátkozni szeretne, emberekkel találkozni, barátkozni. És kimozdulni. Ehhez pedig speciális kerekesszékre lenne szüksége.

Érdemes Dávid blogjába beleolvasni, illetve a facebook oldalát átlapozni, süt az élni akarás minden sorából! Próbáljunk meg segíteni Dávidnak abban, hogy megadathasson neki is a legtöbb az életből.

Ha szeretnétek segíteni, keressétek bátran Dávidot privát üzenetben a facebook oldalán, vagy én is szívesen elküldöm a számlaszámát emailben (ide írhattok: info@parfumblog.hu).

Köszönöm szépen!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter