Beauty-percek: Max Factor Make-Up Academy

A Max Factor áprilisban indított, egyedülálló Make-Up Academy-vel valóban közelebb hozta a nőket ahhoz, hogy megtanulhassák, hogyan sminkelhetik ki magukat úgy, mint a profik. Nem túlzás azt állítani, hogy a Max Factor Make-Up Akademy segítségével valóban profi sminkeket leshetünk el (ebben a Max Factor mestersminkese, Szűcs Adrienn van a segítségünkre), méghozzá igen komoly körítéssel, érdemes böngészni az Academy hivatalos honlapját (www.maxfactoracademy.hu), mert az mellett, hogy a különböző tematikus sminkleckéket megnézhetjük videón, a Max Factor termékek között is kedvünkre keresgélhetünk.

max factor parfümblog

Hogy ez miért jó? Mert én például nem tudok és nem is akarok a drogériában az állvány előtt görnyedve apró betűket olvasni, jobban szeretek itthon felkészülni arra, hogy mi a kínálat és abból engem potenciálisan mi érdekel. Úgy érzem, hiánypótló vagy mérföldkő ez a kezdeményezés, amit az is igazolt, hogy a diplomaosztóra rengetegen eljöttek, és megdöntöttük a „Legtöbben egyszerre, egy helyen sminket tanulók” rekordját.

max factor parfümblog2

Rendkívül hangulatos és magas színvonalú rendezvény keretében zajlott a rekordkísérlet és kvázi a diplomazáró munka, mely szerint egy cuki kis neszesszer tartalmának segítségével egy igazi Marilyn sminket készíthettünk el. Ehhez természetesen dukált egy jó kis alapozó (Miracle Match), egy fekete Kohl Pencil szemceruza, egy dögös vörös Color Elixir szájfény és az új kedvencem, Masterpiece Transform szempillaspirál (ami már egy rétegben olyan brutálisan sűrű és hosszú pillákat csinál, hogy csak ámulok és bámulok). Szűcs Adri mestersminkes Ábel Anitát festette ki, mi pedig egy óriás kivetítőn követhettük és figyelhettük a mesterfogásokat, míg D. Tóth Kriszta háziasszonyként igazán flottul vezette le az eseményt.

max factor parfümblog4

max factor parfümblog7

max factor parfümblog3

max factor parfümblog8

Megéri követni a Max Factor facebook oldalát, és figyelni a közelgő eseményeket, rendezvényeket és újdonságokat!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter