Sarah Jessica Parker parfümbirodalma

Mindannyiunk Carrie Bradshow-ja igazi stílusikon, számomra mindenképpen példakép, nem csak azért, mert imádom a sorozatot, hanem azért is, mert Sarah Jessica Parker (SJP) nem egy közhelyes, felfuvalkodott, elérhetetlen hollywoodi sztár, hanem nagyon is emberi New York-i nő. Követem az Instagram fiókját (érdemes), és odavagyok attól, hogy olyan hétköznapi, a saját életéből nyert fotókat oszt meg, igazán közel érzem így magamhoz. Szóval ez SJP stílusa: közvetlen, elbűvölő, van benne valami ultra kecses és sikkes, imádom azt a fajta magabiztosságot, ahogy a legfurább ruhákat, kiegészítőket is a legtermészetesebb módon hordja. Nem csoda, hogy nők milliói csapnak le mindenre, amit SJP alkot. Ha legkönnyebben szeretnénk magunkénak tudni SJP utánozhatatlan stílusát, akkor érdemes szétnézni a parfümbirodalmában, mert garantáltan találunk olyan darabot benne, amit szívesen viselnénk.

sarah-jessica-parker-perfume-paris

11 éve jelent meg első, és azóta is best seller, ikonikus parfümje, a Lovely. Már a létrejötte is olyan SJP-es: anno, tiniként SJP illóolajokból “kreált” magának egy parfümöt, hogy egyedi illata legyen, és mikor jó pár évvel később lehetősége nyílt a Cotyval karöltve, hogy valódi parfümöt alkosson, akkor ennek illatát idézte fel. A Lovely egy ultra elegáns, letisztult, modern illat, amelyben a pézsma és a levendula kissé éles (szúrós) és emellett puha-púderes jegye kap főszerepet.

Minden idők egyik legjobban fogyó parfümje, amelyet 11 év után is előszeretettel vásárolnak azok a nők, akik szeretik azt a fajta modern eleganciát és sikket, amely SJP sajátja. A Lovely pézsmás nagyágyúja finoman fűszerezett, pacsulival és borssal, melyet elképesztően intenzív fás alapjegy ölel körbe. Finoman száraz, inkább meleg és pikáns illat, amely egyszerre friss és légies, nőies és kecses. Nem lehet amellett elmenni, hogy bizony Narciso Rodriguez For Her illatához hasonlít, nyilván az erőteljes pézsmás akkord miatt. Ha van parfüm, amelyet érdemes SJP-től vásárolni, akkor az a Lovely!

lovely-by-sarah-jessica-parker-pics

Viszont ha valami nagyon mai, nagyon új parfümöt szeretnénk, akkor a frissen megjelent Lovely Sheer lesz az illatunk! Sziporkázóan friss, élettel teli illat, amely ha lehet, még nőiesebb és gyöngyözőbb, mint nagy elődje! A Lovely 10 éves megjelenésének alkalmával SJP úgy gondolta, hogy ideje egy kicsit felrázni a Lovely-t és kissé felfrissíteni. Az új Lovely Sheer a narancsvirág és a gardénia eleganciájával emeli ki a már ismert Lovely pézsmás-borsos akkordját. Törékeny, elegáns és ultra modern!

sarah-jessica-parker-lovely-sheer-womens-perfume-multicolor

Sarah Jessica Parker szereti élesen elválasztani magától Carrie Bradshow karakterét, mégis a NYC parfümjének debütálásakor mindenkinek Carrie jutott eszébe. A NYC New York előtt tiszteleg, olyan nők inspirálták, mint Carrie: a partizó, mindig ultra divatos harmincasok (és nem kötelezően szinglik), akik tudják mi a jó szex vagy nem félnek megkérdezni. 🙂 És hogy mégis milyen az illata? Maga a vaníliás eperturmix rummal megbolondítva! Édes, még annál is édesebb, köszönhetően a vanílián és epren kívül a loncnak és osmanthusnak és persze gyümölcsös, melyet érdekesen ellensúlyoznak a nőies virágos jegyek, mint a mimóza és gardénia. Az alapok puha fás-pézsmás jegyek. Nehéz eldönteni, hogy a parfüm üvegét mi inspirálta, valakinek túl intenzív valakinek meg éppen hogy bulis és impulzív.

sarah-jessica-parker-sjpnyc-perfume-2010

2007 a Covet éve, azé az illaté, ami sajnos már nem kapható, pedig egy izgalmas, extrém illatnak számított. Olyan jegyek ellenpontozzák egymást, mint a kakaó, levendula, gyöngyvirág, magnólia, kasmírfa és vetiver. A Covet Pure Bloom az édesebb, gyümölcsösebb, virágosabb faktort vitte tovább: kókusz, szilva, tubarózsa, jázmin és írisz, igazi virágbomba!

sjp-twilight

2009-ben jelent meg SJP legintimebb sorozata, a Dawn, Twiligt és Endless. Sarah Jessica napjának érzelmei, érzései illatokba sűrítve, virágos köntösbe bújtatva! A Dawn egy friss, zöldes-ózonos illat, amely a hajnal frissességét, éledő erejét jeleníti meg. A Twiligt épp az ellenkezője, balzsamos, érzéki, keleties és izgató! Tömjén, ámbra, pézsma, szantál, finoman puha bazsarózsával és citrusos jegyekkel. Az Endless az illatjegyek igazi, izgalmas játéka, egyszerre nőiesen kecses, és lendületesen friss.

sjp-stash-parfum

Végül újra Sarah Jessica Parkertől hangos a parfümvilág, nemrég debütált a tengerentúlon új illata, a szuper szexi, és csábító Stash, amely SJP elmondása szerint hosszú-hosszú évekig készült, amíg végül azt a fajta intimitást és érzékiséget csillantja meg, amelyben SJP komfortosan érzi magát. Várjuk!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter