Top 10 őszi parfüm a Parfümblog válogatásában 2016

Atyaég, így november 6-án esett le, hogy még nem posztoltam a legkedveltebb őszi parfümjeimet! Azonnal pótolom! 🙂

top-10-oszi-parfum

1. Guerlain Ambre Eternel

Szóval az van, hogy nem tudok elszakadni ettől az illattól, teljesen levett a lábamról. Annyira érződik rajta a minőség, a luxus és az, hogy Guerlain! Imádom!

2. Juliette Has a Gun Citizen Queen

Ékes példája ez a parfüm annak, hogy soha de soha ne mondj végítéletet egy parfümről. Anno jó pár éve beszereztem mert naná, hogy ódákat zengett róla mindenki. Tetszett, oké volt, csak éppen nem tudtam hordani. Most viszont olyan totális függőségben vagyok tőle, mint szinte egyik parfümömmel sem. Ultra puha, púderes-bőrös-íriszes illat, csodálatos és kifejezetten tartós.

3. Dior Pure Poison Elixir

Jó rég használtam a Pure Poisont, szerettem, az Elixir változatára azóta vágyom. Most beszereztem (figyelem, ritkaság, ha rábukkantok, vegyétek meg!). Dögös, figyelemfelkeltő és nagyon csajos illat.

4. Chloe Fleur de Parfum

Bár idén ősszel a jó kis karakán illataimhoz nyúlok legszívesebben, az új Fleur de Chloe mindig ott van a kezem ügyében. Teljesen olyan, mint a nővére (Chloe Eau de Parfum) csak puhább, virágosabb.

5. Puredistance Sheiduna

Az újabb Puredistance csoda a White és a Black után. Emberek, ez olyan elixír, amelyből elég egy cseppet hinteni a bőrünkre és még másnap is kitartóan lüktet majd rajtunk. Heves, érzéki, buja, keleties, titokzatos. Isteni!

6. Van Cleef & Arpels Ambre Imperial

A másik titkos favoritom. Az orromnak teljesen Hermes L’Ambre des Merveilles, amit szintén imádok. Édeskés, puha ámbra.

7. Carven L’Absolu

A Carven illatokat nagyon szeretem, közel érzem magamhoz őket, teljesen az én stílusom. Ősszel-télen legszívesebben a L’Absolu-t választom, mert rendkívül intenzív, kellően fűszerezett, de megőrizte a Carven Le Parfum sikkességét és franciás eleganciáját.

8. Bvlgari Petit et Mamans és Omnia

Az van, hogy az ősz elején a szuper babapúderes illatú Petit et Mamans-t hordtam legszívesebben, aztán megvettem a visszatérő Omnia-t (barna) és azóta sokszor ezt használom, mert anno amikor először volt irtó népszerű, én valahogy lemaradtam róla. Élvezem, jó kis “cucc”.

9. L’Erbolario Méharées

A márka ikonikus illata, amiért mindenki rajong, ha beköszönt a hűvösebb idő. Távol-Kelet, fűszerek, perzselő homok, nagyon jó érzés viselni.

10. Tom Ford Velvet Orchid

Buja erotika, fülledt érzékiség, mindez abszolút hordható módon. Alig merem használni, nehogy elfogyjon, hehe:)

+Serge Lutens Chergui

Az ikon, a legenda, a kultparfüm, a nagybetűs orientális fűszerbomba. Az a helyzet, hogy nem könnyű mindig viselni, mert a Chergui néha sok (baromi komplex parfüm), de ha épp hangulatomban talál, akkor roppantul tudom élvezni a dohányos, mézes jellegét.

Itt megtaláljátok a Toplista többi darabját!

Ti mit használtatok idén ősszel előszeretettel?

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter