Sarah Jessica Parker és a ló esete

Tudom, csúnya vagyok, de ezt nem bírtam ki…azért ennyire nem lóarcú Sarah Jessica Parker. Én szépnek látom, mert azokat a minimális hiábak is (amelyek szerintem teljesen normálisak) olyan jól tudja viselni! Egyébként zseniális a rajz.

Előző posztok egyikében méltattam az új SJP illatot, a SJP NYC-t, nekem tetszik ez a kis édes limonádé illat. A fenti Covet cseppet sem szirupos illat, sőt! Megtévesztő a fejjegyben a csokoládé, mert rögtön friss, fanyar illattá válik a citromtól, a levendulától a kifújás pillanatában. Később ezt a friss, virágos-zöld illatot erősíti a magnólia és a lonc, no meg a gyöngyvirág (nekem kicsit erős), és az alapjegyek (vetiver, kasmírfa, ámbra, pézsma) egy letisztult, már-már uniszex illatot eredményeznek. Zöld, kissé fanyar illatkedvelők nagy kedvence lehet. 2007-ben jelent meg, Sarah Jessica szám szerint 3. illata ( a Lovely után). Az üveg csodálatos formáját Chad Levigne-nek köszönhetjük. 50 ml és 100 ml változatban kapható.

Itt megvásárolható:www.parfumcenter.hu



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter