Újdonságok!

Újabb – nem parfümmel foglalkozó – cég adta a fejét arra, hogy saját illatot kreáljon: Thomas Sabo az ezüst ékszereiről és óráiról híres (méltán), Charm Rose nevű parfümjét még az idén piacra dobja. A parfüm az összetevők alapján nem lehet rossz: a gyümölcsös fejjegyeket (szilva, bogyós gyümölcs, klementin) intenzív illatcsokor követ (jázmin, ylang-ylang, rózsa), ezt pedig megalapozza a vanília, tonkabab, szantál és az ámbra. Nem egy könnyed illat lesz, az biztos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nina Ricci slágerparfümjének, a Ninának is – már szinte menetrendszerűen megjelenő  – újabb változata örvendeztet meg minket. A Nina L’Elixir pár összetevőben különbözik csak a Ninatól: jázmin és a bogyós jegyek váltják az almát és a pralinét. Ezek szerint kevésbé lesz cukorkás jellege (amiért kár lenne). 2010 augusztustól kapható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kíváncsi vagyok, Marc Jacobs hány bőrt fog lehúzni díjnyertes Lola parfümjéről…mert a második bőr nem sokára kapható. A Lola Velvetről még nem lehet konkrét információkat tudni, a neve alapján visszafogottabb lehet, mint a “sima” Lola. Szerencsére az üveg nem változott. Én személy szerint nagyon várom:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megint Marc Jacobs és megint egy illat x. változata! Az egyik legjobban fogyó és legsikeresebb Jacobs illat, a Daisy hatodik (!) kicsit módosított változata jelenik meg. A Daisy Pop Art Edition összetevőkben teljesen azonos az első Daisy-vel, újdonsága az üveg színében rejlik csak. Gyűjtőknek kötelező!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter