Tous In Heaven – csipetnyi mennyország?

2002-ben szállt be a parfümpiacba a spanyol ékszer designer cég, a Tous by Tous parfümmel. Az édes kis macikról híres cég az ékszereivel, kiegészítőivel inkább a fiatalabb korosztályt célozta meg Kylie Minogue hathatós közreműködésével.

Az eddigi illatok szerintem kevésbé fiatalosak, de a 2008-ban megjelent Tous In Heaven páros igazán dögös kis illatra sikerült (bár kissé hasonló a szintén fiatalos – Paco Rabanne által megálmodott – Black XS darabokhoz, nem csak külsőre, hanem illatra is). Mindig is szerettem, ha egy női parfümnek van férfi párja, tetszik az a tudat, hogy a párom is ugyanazt az illatot viseli mint én, nyilván férfias változatban. Meg kell hagyni, a Tous In Heaven női és férfi változata cseppet sem hasonlóak szerencsére, illatjegyeikben alig-alig, ennek ellenére olyan szép a két üveg egymás mellett a pipere polcon:)
Tous In Heaven For Her egy édes ciprusos-gyümölcsös illat, a gyümölcsös fejjegyeket (ribizli, alma, ananász, citrom) hamar elnyomja a virágcsokor (tiare, orgona, frézia, pünkösdi rózsa), az egésznek pedig édes-fűszeres alapot adnak az alapjegyek (vanília, szantál, pézsma, cédrus). Szeretni való illat, eau de toilette erősségű, ezért nyáron kitűnően hordható. Aki nem szereti a tömény illatfelhőt maga körül, annak tökéletes választás!
 Tous In Heaven For Him igazi pasiillat. Kellően aromás a paprikától és a gyümölcsöktől (többek között az ananásztól), a karmadon és a pacsuli pedig mélységet ad neki. Eau de toilette szintén.
Beszerezhető itt:www.parfumcenter.hu


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter