s.Oliver Follow Your Soul – parfümújdonság

Augusztusban új illatpárossal áll elő az s.Oliver Follow Your Soul néven. Letisztult, elegáns vonal várható, abszolút hordható, “office”-biztonságos illatoknak gondolom őket, ami a nagy többségnek beválhat.

Tökéletes magabiztossággal áll ki igényeiért és vágyaiért – ő az a magával ragadó nő, aki teljesen az intuícióira hagyatkozik. Öntudatosan és okosan váltja tettekre álmait – ő az a férfi, akit soha nem hagynak cserben az ösztönei. Az új s.Oliver Follow Your Soul ikerillat a belső hang követésének különleges képességét szimbolizálja. A női és férfi illat 2020 augusztus közepétől hangsúlyozza viselői független erejét és hirdeti azt a „bizonyos pluszt” – a saját lelkierejükbe vetett, lenyűgöző bizalmat. A s.Oliver Follow Your Soul tökéletes kiegészítő a stílusos megjelenésű és ámulatba ejtően kiegyensúlyozott hölgyek és urak számára, akik a lelkükkel és az illatukkal is üzenni szeretnének.

A tánc az ember egyik legősibb kifejezési formája, mely ugyanakkor érzelmeink megjelenítésére is lehetőséget nyújt. Hagyni, hogy lágy mozdulatokkal vezessen a lélek ritmusát követő saját intuíciónk – ezt jelenti a s.Oliver Follow Your Soul. Egy illat, amely lelkünk nyelvét beszéli, és közben illatokkal hangsúlyozza ki azt: vonzón, elegánsan, szenvedélyesen. Az új ikerillat a tiszta érzékiség jelképe – hasonlóan egy kölcsönhatásokkal és szenvedéllyel teli, érzelmes tánchoz, melyben a művészek hagyják, hogy a zene és a belső hangjuk vezessék őket.

Follow Your Soul Women
A nőies kompozíció kezdő taktusaiban az üde citrom, ribizli és rózsabors varázslatos kecsességet és magával ragadó életerőt áraszt – mielőtt lágyan átúszik a vágykeltő rózsa, jázmin és bódító magnólia alkotta virágos szívillatba. Végül az érzéki alapillatokban az elragadó cédrus- és szantálfa gondoskodik az illat nagyívű lecsengéséről.

Follow Your Soul Men
A férfias kompozíció felütésében élénkítő bergamott- és kardamom jegyek egészítik ki a rózsabors gyümölcsös illatát. A serkentő hatású rozmaring, a vibráló ambroxán és a moha alkotta férfias szívillat csábító érzékiséget áraszt, és észrevétlenül megy át az alapillatba, melyben a fanyar-fás vetiver és cédrusfa gondoskodik az izgalmas befejező taktusokról.

Augusztus végétől a Rossmann és a kiválasztott drogériákban kapható!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter