Juliette Has a Gun Vanilla Vibes – parfümújdonság

Nagy rajongója vagyok Romani Ricci vagány és anno(!) formabontó niche parfümkreálmányainak, de az utóbbi időben sajnos egyre kevésbé találom meg önmagam az illataiban. Tavaly nyáron debütált a Juliette Has a Gun Vanilla Vibes, ami egyfajta party-fesztiválozó illatként került fel a palettára, és igen megosztó véleményeket kapott. Nézzük, hogy milyen feelinget képzelt hozzá Ricci:

Nézzük, mit is kínál ez az uniszex illat!

Fejjegye egy nagy adag sós akkord, amihez szintetikus vaníliás jegy csatlakozik (sós vanília, most baromi népszerű, gondoljunk csak az Olympea-ra). Finom orchideás jegy található a szívjegyben, majd az alapjegyek fahéj, tonka, fehér pézsma és benzoin. A véleményeket olvasva a pézsma és a sós vanília akkordja a legerősebb, legintenzívebb, picit pikáns, füstös, dohányos felhanggal. Aki a megszokott édes vaníliás illatot keresi, az csalódni fog.

A Juliette Has a Gun illatok sajátossága, hogy nagyon jó sillage-zsal és tartóssággal rendelkeznek, szerintem kiváló minőségű termékek, és nekem évekig kitartanak. Ajánlom kipróbálásra, ha valaki különleges vaníliás illatot keres…

Most nagyon jó áron beszerezhető, 22.000 ft körül van a 100 ml-s és az 50 ml-s változat is a Notino.hu oldalon, ilyen jó áron különleges niche illathoz ritkán juthatunk hozzá.

És íme, maga Mr. Romano Ricci! 😉



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter