Rövid parfümhírek

Már nálunk is kaphatóak a Douglas parfümériák jóvoltából Michael Kors luxuskozmetikumai, közöttük az új Michael Kors parfümmel, mely szerény jóslás szerint is nagy szenzáció lesz. Ráadásul most a Douglas parfümériákban Joy napok alkalmából 20+5% kedvezménnyel vásárolható minden illat és kiegészítő, valamint a karácsonyi akció keretében 5+5 % kedvezményben részesülnek az online vásárlók! Részletek itt!

MICHAELKORS

 

A Neroli parfümériában szinte hónapról hónapra új, szenzációs márka bukkan fel, legújabb kincseik az LM Parfums, a Mancera Parfums, Neela Vermeire Creations, a Heeley Parfums és az Ex Idolo, melyről itt olvashattok bővebben!

Már bizonyára tapasztaltátok, hogy a nagyobb üzletek, márkák bizony karácsonyra hangolódnak! A The Body Shopnál is holnap kezdődik a karácsonyi “vásár”, a legínycsiklandóbb finomságokkal, és a vadiúj White Musk Smoky Rose parfümmel, melyről hamarosan olvashattok itt a blogon!

Zólyomi Zsolt, sármos és zseniális parfümőrünk újra meghirdette parfüm workshopját, itt minden megtanulható, amit az illatokról tudni érdemes. Parfüm rajongóknak kötelező! 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter