Penhaligon’s Vaara, az új illat!

Újabb gyöngyszemmel gazdagodott az egyik legelőkelőbb brit niche márka, a Penhaligon’s parfümtára, itt a Vaara, melyet India buja fűszeres illata ihletett.

vaara

A Penhaligon?s az a még 1870-ben alapított brit arisztokrata luxusmárka, amely modern életstílusunkban is nélkülözhetetlen szükségletünk. Legújabb illatuk a ?Vaara? India egzotikus világába repít el minket. A parfüm a koriander és a sárgarépamag finom keverékével kezdődik, amely után krémes sáfrány és lédús birs következik, a fűszerek és ízek ?Jodhpur? helyi piacainak illatvilágát idézik. A szívillat a ?Balsamand-kertek? hangulatáról mesél, ami az indiai Maharadzsa nyári palotája. Két különböző fajtájú ragyogó rózsa elegánsan olvad benne össze az indiai magnólia gomolygó fehér jegyeivel, mindezt pedig a frézia és a suttogó írisz fűszerezi erotikus zsongássá. A parfüm alapja a méz, a lágy pézsma, a cédrus- és szantálfák, a benzoegyanta és a tonkabab bújós, fűszeres és érzéki kombinációjával teszi emlékezetessé ezt a valóban egzotikus utazást.

Fejjegyek: Birs, Rózsavíz, Sárgarépamag, Koriandermag, Sáfrány

Szívjegyek: Marokkói Rózsa Abszolút, Bolgár Rózsaolaj, Frézia, Indiai Magnólia, Bazsarózsa, Írisz

Alapjegyek: Méz, Fehér Pézsma, Cédrusfa, Szantálfa, Benzoin Gyanta, Tonka Bab

Szerencsések vagyunk, hogy itthon is kipróbálhatjuk, megvásárolhatjuk a Vaara parfümöt, és a többi Penhaligon’s illatot a Le Parfum Croisette parfümériában: http://www.leparfum.hu/hu/Penhaligons/Vaara

Eau de Parfum 50 ml – 33.000 Ft / Eau de Parfum 100 ml – 43.000 Ft

Remélem, hamarosan kipróbálhatom, és akkor bővebben beszámolok az élményeimről!

És egy kis kedvcsináló videó a végére:



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter