Parfümajánló karácsonyra! – Lapozd végig a legjobb parfümös ötletekért!

Ez az ajánló azoknak készükt, akik szeretnének egy igazán jó parfümöt ajándékozni kedvesüknek, családtagjuknak, és ihletet szeretnének nyerni, valamint időt, hogy ne nekik kelljen a márkák kínálatát végignyálazni. Íme a legjobb tippek, ha parfümökről van szó!




Hölgyeknek

By Kilian Rose Oud

A luxusmárka legújabb dobása egy igazi oud elixír a leggazdagabb rózsás akkorddal. Rendkívül kifinomult, exkluzív darab.

Byredo Vanille Antique

Ez az a fajta vanília, amit azok is élvezhetik, akik nem cukorkás illatfelhőre vágynak. Fűszeres, meleg, buja, uniszex.

Guerlain Mon Guerlain L’Essence

A legújabb Mon Guerlain a vonal DNS-ét hordozza magán, szinte lecsupaszítva. Csodás levendulás, fás, vaníliás illat. Kortalan!

Maison Margiela By the Fireplace

Ha egy izgalmas, fűszeres, pikáns, feltűnő illatot ajándékoznál, legyen az bár nő vagy férfi, a By the Fireplace tuti, hogy örömet fog okozni! Kult legenda!

Narciso Rodriguez Pure Musc for her

Színtiszta púderes pézsma, szinte áttetszően üde illat! Tisztaságillat-kedvelőknek!

Victor & Rolf Flowerbomb

Nos, az utóbbi idők egyik legjobb virágos-gourmand illata, még a La Vie Est Belle előtti korszakból. Csodásan komponált, kifinomult csábillat.

Carolina Herrera Very Good Girl

Ha kell egy csepp dög, de a kifinomult fajtából. Tetszik, hogy a Good Girl kissé erőteljes fás-vaníliás jegyei ebben puhábbak, bujábbak. Kéne!

Prada Paradoxe

Az új Prada. Nem ez az érdekes benne, hanem a neroli elegáns frissességének ilyetén kínálata. Neroli nerolival meg narancsvirággal, bourbon vaníliával nyakon öntve. Elegánsh! 😉

Dior J’Adore Parfum d’Eau

Az alkoholmentes J’Adore, ami minden korábbi károgásom ellenére egy igen jó választás azok számára, akiknek érzékeny a bőrük az alkoholra. J’Adore örök, bárkinek bármikor! Csodás ajándék!

Chanel Gabrielle Parfum

Szegény kis Gabrielle kapott hideget-meleget, én már felfedeztem benne a valódi szépséget, igazi modern elegancia, aranyló esszencia. Nagyon dekadens.

Nina Ricci Nina Fleur

Az édes kis Nina virágos, bájos arca 14-en felül, és 40-en alul bárkinek! Bűbájos!




L’Occitane Rose Poire

Bár nem kifejezetten téli illat, és személy szerint nem szeretem, hogy EDT és nem túl tartós, de amikor használom (pláne a testápolóját és tusfürdőjét), akkor szeretem ezt a friss rózsás-körtés aromát. Olyan pezsgő, friss üde hatást kelt. Azoknak adjátok ajándékba, akik nem szeretik a tokakodó parfümöket, és a friss, púderes, enyhén gyümölcsös parfümöket preferálják.

Carine Roitfeld Carine

Menő, menőbb, legmenőbb! Mi csak a cicicvillantó kampányból ismertük, Zólyomi Zsolt pedig be is hozta Magyarországra Carine Roitfeld kult illatait. Vagány, polgárpukkasztó hölgyeknek!

Lush Snow Fairy

Az édes kis Snow Fairy, amely nélkül nincs karácsony! A nálunk csak tündérillatként futó Snow Fairy testpermet formában szerezhető be (szigorúan csak a karácsonyi időszakban), de úgy gondoljatok rá, mint egy jó izmos EDT-re, mert kellően tartós és erős hatósugarú. Imádjuk, fürdünk benne, de tényleg… 🙂

John Richmond Black Metal EDP

Hát ez nem egy babaház, hanem valóban a metál műfaj parfümbe oltva. Fekete szegecses üveg, brutál ütős, akarom mondani zúzós jegyek, szinte nyakonvág az illata, minden is benne van, ami erőt képvisel egy illatban.

Férfiaknak

Guerlain Habit Rouge L’Instinct

A jó öreg, klasszikus Habit Rouge illatát bár nyomokban sem tartalmazza, egy modern zöld-friss aromát kapunk kannabisszal feldobva. Sportos férfiaknak.

Paco Rabanne Invictus Platinum

Rabbane bajnoka most platina serlegben kapható, az aromás jegyek mellett fűszerek és fás jegyek dominálnak, egy kis pikantéria azért van benne, méghozzá az abszint képében. Jó kis darab, kortalan, bárkinek ajánlom.

Calvin Klein CK1 Palace

Modern, friss, uniszex, fiatalos, jó áron beszerezhető. Vedd nyugodtan az öcsédnek, tinédzser fiadnak.

Diesel D

A Diesel is megalkotta a maga uniszex illatát (a CK One után szabadon persze), méghozzá vaníliába oltott levendulával és pikáns gyömbérrel. Aromás juice, fiatalos és nagyon grunge!

Dior Homme Cologne 2022

Ajj, kérem a legjobb a kategóriában. Csodás egyensúlyban van benne limádé jegye a jeges akkordokkal. Igazi hűsítő, friss, sportos illat.




Carolina Herrera Bad Boy Cobalt Parfum Electique

Na, az utóbbi évek egyik feltörekvő férfi illata, a Bad Boy legújabb verziója. Trendkövető, ultramenő férfi rokonnak, kedvesnek vehető, apukáknak semmikép 🙂

Hugo Boss The Scent Le Parfum for Him

A klasszikus vágású férfiillat, modern, lendületes, de karakán és vonalas. Komoly vagy komolynak látszó üzletembereknek.

Versace Eros Parfum

A szerelem istene parfüm töménységben. Ne tévesszen meg, csábító dög a javából, vedd kedvesednek, de csak otthon engedd használni!

Hermés H24 Eau de Parfum

A H24 a Hermés egyik zászlóshajója lesz, én érzem, nagyon betalált ez a hűvös, fémes illat sokunknál. Nem véletlenül jött ki belőle idén az eau de parfum verzió. Modern, ugyanakkor tipikusan klasszikus értékeket képviselő Hermés illat. Menő!

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter