Oud Alif vs. Blacks Club Leather

A Shay & Blue parfümjei között nemrég 2 új kedvencre leltem. Eddig a Salt Caramel és a Watermelon voltak a befutók, de most bizony minden kétséget kizáróan megelőzte őket az Oud Alif és a Blacks Club Leather.

ch_blackclub_1

Az Oud Alif egy csodásan csábító, melengető, szexis, meleg, krémes illat. Csak úgy csapongnak a gondolataim, ha ezt az illatot megérzem, az oud elvarázsol, a pacsuli, sáfrány és bőrös jegyek megnyugtatnak és ellazítanak, a kakaó és a fekete csoki izgalmassá teszi, szofisztikált érzékiséggel ruházza fel. Bámulatosan alkalmazkodik mindkét nemhez, így nem is tudnám kifejezetten nőknek vagy férfiaknak ajánlani. Ki kell próbálni, mert hipnotikus hatása azonnal rabul ejt. Nekem pedig lett egy újabb kedvenc oud-os illatom.

RC_07_T23_1198I_NC_X_EC_0

A Blacks Club Leather a luxust, a legdrágább, legminőségibb bőr illatát mutatja be. Ez az illat maga az intellektuális csábítás. Különleges összetevők találkoznak az egyediséggel és a tökéletes eleganciával. Ez az illat már inkább a férfias illatok kategóriájába tartozik, bár én nagyon szívesen viselem magamon, szerencsére a bőrömön nagyon jól mutatkozik meg és nem kelt maszkulin hatást. Ez a parfüm egy elit club-hoz tartozó férfit idéz, aki a legszebben megmunkált olasz bőrcipőben, övben és kabátban jelenik meg, természetesen egy csodaszép bőrüléses sportkocsiban. Hisz itt minden a bőrről szól, ez képviseli az illat fő vonalát. Ebbe az izgalmas bőrös illatba vegyül a konyak, tömjén, fás jegyek, mahagóni és méhviasz luxust idéző eleganciája, mely a felső tízezer világába repít minket. Az egyik legszebb férfi parfüm, amit valaha gyártottak, én maximálisan ajánlom.

És hogy hol lelhetők fel? A Neroli Parfümériában mindkét illatot megtaláljátok.

Szylwy

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter