Calvin Klein Eternity Now parfümpáros – parfümkritika

Pár hete a tévében figyeltem fel egy parfümreklámra, ahogy egy szerelmespár volt látható. Nem csináltak különösebben semmi érdekeset, nem volt hivalkodó vagy kirívó a kisfilm, mégis megfogott. Tetszett, ahogy a szerelmet ábrázolták, őszintének és hitelesnek tűnt, és amikor megtudtam, hogy a reklámban szereplő pár az életben is szerelmespárt alkot, ezért elhatároztam, hogy mindenképpen kipróbálom.Ez pedig az új Calvin Klein Eternity Now parfümpáros reklámja volt, azóta pedig sikerült beszereznem mindkét illatot.

Calvin-Klein-Eternity-Now-Fragrance-Campaign-Tobias-Sorensen-Jasmine-Tookes

Calvin Klein Eternity közel 30 éves – ki hinné, és a neves divattervező a saját esküvőjére tervezte (a parfüm neve Örökkévalóság). Kifejezetten romantikus, friss, virágos-zöld illat, mely egyszerre eleveníti fel a hófehér menyasszonyi ruhát és a szerelem megfoghatatlan időtlenségét. Az Eternity sikere természetesen számos változatot szült, bevallom, néha már én sem tudtam követni egyik-másikat, most is ez a tévéreklám keltette fel az érdeklődésemet. Vajon  mit tud ez a változat a nagy elődhöz képest, mi pluszt tesz hozzá a sorozathoz?

ETERNITY NOW Calvin Klein illatpár az ébredő új, szerelem keltette borzongást, a nyers, zabolázatlan érzelmek bujaságát tükrözi, azt a pillanatot, amikor két ember ráébred, közöttük most kezdődik az örökkévalóság.  Kettejük találkozása mély és egyértelmű pillanat, amikor a közöttük fellángoló érzelmek fizikai és lelki erejét már nem lehet letagadni.”

Eternity-Now-Men-EDT-100ml-Packshot-Straight

Amikor az örökkévalóság elkezdődik…amikor érzed, hogy ő a nagy Ő. Átéltem már én is, és felszabadító érzés. Mámorító és izgató egyszerre. Amikor úgy érzed, révbe értél, a hazatalálás édes aromája. Így tudnám a két illatot leírni, valóban egy párt alkotnak, sőt, amikor a párom használja az Eternity Now Man illatot, úgy érzem, akár együtt is használhatnánk, mivel én szeretem a fás alapokon nyugvó fűszeres, pikánsan édes illatokat. Márpedig ez az illat minden földi jót tartalmaz, amit egy napjainkban divatos férfiparfüm tartalmazhat. A kókusszal és csillagánizzsal édesített gyömbér erőteljesen robban az orrba, a karambola (csillaggyümölcs) trópusi zamatossága mellé helyezett pacsuli a szívjegyben már rendkívül intenzív, melyet a cédrus fanyarkás szárazsága és a tonkabab vaníliával édesített krémessége tompít. Nem kell félni, nem harsány az illat, a fejjegyek elillanása után egy meleg, fűszeres, fás illatnyom marad a bőrön,  mely inkább diszkrét aurát eredményez, mintsem tolakodó illatfelhőt.

Eternity-Now-Women-EDP-50ml-Packshot

Az Eternity Now Woman változata bár kifejezetten virág centrikus illat – köszönhetően a szívjegyben lévő bazsarózsának, barackvirágnak és nerolinak – a bőrön a licsi és a birs finoman édeskés aromája köszön vissza a ma oly divatos ambrox és pézsma púderes akkordjával, melyet a kasmírfa puhasága még inkább fokoz. Eleinte vártam, hogy az édes akkord csendesedjen, de rájöttem, ahogy viseltem, hogy ennek az illatnak ez a lényege: romantikus virágok, édes nektárok és meleg, puha alapjegyek. (egyébként éljen a birs mint összetevő, épp a minap főztem be lekvárt belőle, és mennyei volt az illat, ami a konyhában terjengett!)

Eternity Now Woman

Fejjegy: nektarin dzsúz, licsi, birsalma

Szívjegy: bazsarózsa, barackvirág, neroli

Alapjegy: kasmírfa, ambrox, pézsma

Eternity Now Man

Fejjegy: fűszeres gyömbér, kókuszvíz, csillagánizs

Szívjegy: karambola, cédruslevél, pacsuli

Alapjegy: marokkói cédrus, tonkabab, madagaszkári vanília

Jó szívvel ajánlom az illatpárost friss szerelmespároknak, a női illatot örök romantikus nőknek, a férfi illatot vagány fiataloknak.

Itt pedig megnézhetitek azt a bizonyos kedvcsináló videót!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter