Őszi parfümök a természetesség jegyében

Aki egy ideje követi a Parfümblogot, az tudja, hogy szenvedélyesen szeretem az L’Erbolario és a Florascent természetes illatait, melyek megmutatják egy-egy parfümösszetevő valódi arcát a maga természetes mivoltában. Az ősz eljöttével a legtöbb kedvencem is terítékre kerülhet, hiszen a legtöbbjükből majd kicsattannak az őszre jellemző gyümölcsös, fűszeres, növényi aromák.

erbolario-profumo-arancio

L’Erbolario Accordo Arancio 

Ki ne szeretné a lédús, zamatos szilvát, pláne nem úgy, ha kissé pikánsan édesített narancsaromával és meleg, gyantás bársonyosságú fás jegyekkel van összeházasítva? Az Accordo Arancio pontosan ezt az illatot adja vissza, kacérkodva frissít, lát el energiával és deríti mosolyra az arcunkat. Valódi aranyló őszi napsütés!

camelia

L’Erbolario Camelia

Már olvashattatok a Parfümblogon a Camelia parfüm szépségeiről, és arról, hogy nagy kedvencem lett, és a klasszikus illatok sorába sorolva valódi rangot is kapott, hiszen ez az illat az, amely úgy nőies és időtállóan klasszikus szépség, hogy közben végtelenül romantikus is, egy igazi all-time favorit. Ilyenkor ősszel, a hűvösebb időben élénkebb, mélyebb, kerekebb illatélményt nyújt.

l'erbolario-legni-fruttati

L’Erbolario Legni Fruttati 

Titkos kis kedvencem, mely szerényen megbújva a polcon várja, hogy felfedezzék, micsoda illatorgia rejlik benne! Körte, és megint csak körte, mégpedig a legízletesebb fajtából, melyet a leggazdagabb fehér virágos csokorba ültettek és isteni édesgyökér aromával fűszereztek. Számomra ez az illat igazi “wow” élmény volt, az őszi kívánságlistám kötelező darabja, annyira élénk, zamatos és élettel teli illat, amely az ősz mozgalmasabb oldalát mutatja be.

ibisco

L’Erbolario Ibisco

Amikor először kipróbáltam és használtam, javában tombolt a nyár, erről a benyomásaimat el is olvashattátok! Mégis hogyan kerül egy őszi válogatásba ez a szenvedélyes, szinte bronzosan lüktető, meleg illat, amely szó szerint Afrika ritmusát adja vissza? Úgy, hogy az Ibisco egyszerre friss és orientális jegyei máshogy domborodnak ki a bőrön melegben és hűvösebb időben. Az elemi gyanta a melegséget, balzsamos puhaságot áraszt, kardamom és koriander fűszerezettsége pedig kiemeli a hibiszkusz puhaságát, mely érzéki alapjegyekkel van tartósítva.

goji parfüm

L’Erbolario Goji

Ha ősz, akkor Goji. Számomra a dércsípte bogyók és a ropogós avar illata, az idei szezon egyik slágerillata, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia, akik kedvelik a púderes jegyekben gazdag virágos-gyümölcsös illatokat. Bővebben itt olvashattatok róla a Parfümblogon.

ksar_florascent

Florascent Ksar

A Florascent illatainak varázsa abban rejlik, hogy visszarepít minket azokba az időkbe, amikor a parfüm, az illatszer még kuriózumnak, a gazdagok kiváltságának számított, a drága természetes alapanyagoknak és a gondos parfümőri munkának köszönhetően. A Ksar egyenesen Marokkó izgalmas, fűszerekkel teli világába repít minket, melyben a gazdag aromájú marokkói rózsa mesés találkozása érhető tetten a legizgalmasabb fűszerekkel és gazdag ámbrával. Fejedelmi illat, mely így ősszel kívánkozik leginkább a bőrre.

Az L’Erbolario és Florascent illatokat megtaláljátok a Myropolium.hu oldalon, vagy kipróbálhatjátok személyesen a Myropolium budapesti üzletében (Szent Istán krt. 6.)

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter