Oriflame Giordani Gold Essenza Blossom – parfümkritika

Igen sovány felhozatlú volt parfümök terén 2020 és 2021 is ezidáig, ezért kifejezetten nagy öröm volt felfedezni az új Oriflame illatot, amellyel a márka idén tavasszal rukkolt elő. A Giordani Gold az Oriflame ikonikus vonala, magam is igen kedvelem az alapillatot, sőt, elhasználtam már testápolóját és deóját is. Nos, az új Giordani Gold Essenza Blossom szintet lépett, és egészen nyugodtan besorolhatjuk a legnépszerűbb designer illatok közé, mert simán hozza a színvonalat és a minőséget. Magam is meglepődtem, hogy mennyire tetszik az illata!

Fő összetevői a virágos jegyek – erre utal a neve is – és a fás, meleg alapok. Kiemelkedő hangsúllyal nyit a narancsvirág: üde, friss, nőies, és egyáltalán nem fanyarkás, köszönhetően a kaméliának és az ylang-ylangnak. Pezsgő, üde felhanggal indít, nagyon bájos benne a körte jegye, friss és könnyed, kis csacsogó illat. Érdekessége, hogy a jázmin bár fejjegyben van jelen, mégsem agresszív és tolakodó. Nagyon kellett az alapokba az ambroxan, légies és elegáns tónusa jól feldobja a virágokat. Vanília nem fullasztó, pikánsan édeskés, de nem túl sok vagy fojtó.

Könnyed, élvezeted, jól összerakott illat, igazi meglepetés a márkától. Kifejezetten ajánlom tavaszi-nyári illatnak.

Összetevők:  jázmin, mandarin, körte, narancsvirág, ylang-ylang, kamélia, pézsma, vanília, ambroxan

Sillage: 3 – közepesnek mondható hatósugár

Tartósság: 3 – nem a legtartósabb illat, abszolút a mostani tartósságot hozza

Szexifaktor: 3/4 – bájos, romantikus, vonzó

Elegancia: 3/4 – hétköznapi elegancia

Korosztály: Kortalan, bárki viselheti

Árkategória/árérték: 50 ml 14.000 ft körül volt

Imádom/tetszik/nem tetszik: – tetszik, de nem kedvenc



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter