Nyári újdonságok: a szépség, a harcos, és a született feleség

Kezdődik a nyári dömping! Calvin Klein a 40-es korosztályt célozta meg új parfümjével: a Beauty szerintem egy igen visszafogott, tiszta, nőies illat lesz (mint a kála, ami a reklámban is feltűnik). Az üvege nekem nagyon tetszik, szép, letisztult forma (ami kicsit hasonli Armani I’dole-hoz). A Beauty reklámarca Diane Kruger lett. Szép!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Másik újdonság (amit személy szerint én nagyon várok) Thierry Mugler újabb őrülete, a Womanity. A parfüm szlogenje:

Womanity is me,
Womanity is you, Womanity is her,
Womanity is the invisible bond between
every woman in the world.

Egy egész életérzés-szerűséget fabrikáltak a parfüm mellé, amit a parfüm saját (!) honlapján lehet megtekinteni:

http://www.womanity.com/

Van egy olyan érzésem, hogy legalább akkora siker lesz, mint az Angel vagy az Alien. Már az üvege is formabontó, olyan harcos-jellegű (talán Avatar hatás?), egyáltalán nem egy visszafogott, szelíd illat lesz (a Mugler illatok nem erről híresek:). Az illatot nem is tudnám behatárolni, alapja a füge és a kaviár(!). Várom!

 

Nem vagyok oda a celeb-parfümökért (kivéve az új Sarah Jessica Parker illatért:). Újabb színésznőillat a drogériák pocain: Eva Longoria Született feleség is nevét adta egy parfümhöz szó szerint. Eva by Eva Longoria virágos-aldehides illat, szantálos-ámbrás alapokon sok-sok virágjegy fekszik. Nem egy könnyed, légies illat, az biztos.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter