A lágy Chanel és a karcos Guerlain esete

Ritka az ilyen alkalom, amikor két szélsőséget sikerül kifognom parfüm ügyben. A már lentebb, tavaszi újdonságként beharangozott Chanel Chance Tendre parfümből sikerült mintát szereznem, és sajnos a pénztárcám fogja bánni, mert jó. Nagyon jó. Isteni bársonyos, finom púderes illat, nyáron kiváló választás. A Tendre nem követi a Chance eddigi vonulatait (amiket én személy szerint imádok), amivel nincs is gond, csak aki valami hasonlót vár, az csalódni fog. Szóval indul a vad spórolás, mert sajnos nem olcsó…(Hol egy orosz milliárdos?!)

Másik oldalt képviseli a Guerlain ház Aqua Allegoria (később remélhetően egy remek poszt lesz majd olvasható itt ezekről:) sorozatának újabb tagja, az Aqua Allegoria Flora Nymphea. Senkit ne tévesszen meg a neve. Én is a számat nyalogattam előre, hisz gondoltam, hogy finom virágos lesz, mint Gucciék Florája, meg hát egy nimfa csak jószagú lehet…hát tévedtem. Ritkán mondok ilyet egy parfümre, de ez bűnrossz. Durva, karcos, kemény illat. Elvileg narancsvirág és a méz illata kellene, hogy pompázzon rajtam, ehelyett valami olcsó illatosítószag árad a csuklómról. Büdös, na. Ne próbáljátok ki! Ez is ***drága, de szerencsére ez már engem nem izgat:)



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter