Narciso Rodriguez Bleu Noir Eau de Parfum

Ha van mainstream parfümmárka, amelyre érdemes odafigyelni, akkor az a Narciso Rodriguez. Az amerikai divattervező hatalmas érzékkel nyúlt a pézsmához és oly magasságokba emelte, mint kevesen. A jónép pedig meg van őrülve a for Her illatokért, én is, konkrétan bármilyen változatban jöhet, biztos vagyok benne, hogy csodálatos lesz. Legutóbbi szerelmem a Fleur Musc for Her, ami egy elképesztően “ízletes” rózsaillat, odavagyok érte. Az Essence sosorzat a minimalista stílus híveinek ad hatalmas élményelet, míg a Narciso sorozat a púderes-tejes-krémes illatok rajongóit kényezteti. Most joggal emelhetnének szót az urak, nyugi, számukra is vannak újdonságok, mint például a Bleu Noir új, eau de parfum változata. Nem teszteltem még, így a hivatalos pr anyagból dolgoztam, kedvcsinálónak!

„A Bleu Noir Eau de Parfum egy titokzatos, mély intenzitású illat, mely rendkívül feltűnő, de mégsem tolakodó. Tiszta és csábító.” Narciso Rodriguez

Narciso Rodriguez bemutatja a For Him Bleu Noir edp illatot, mely tökéletes kiegészítője a Bleu Noir eau de toilette-nek. A Bleu Noir illatok a tiszta férfiasság és a mély, letisztult elegancia kettősségének érzetét közvetítik. Megtestesítik azt az egyedi kettősséget, mely a Narciso Rodriguez illatok szívét alkotja. Egy rendkívüli szintézis, egy illat, mely az egyéniség kifejezője. A Bleu Noir eau edp egy egyedülálló történet új fejezete, mely különleges vonzerőről és csábításról szól.

„Az új illat elegáns és tiszta, de mégis izgalmas és szexi. Ettől válik egyszerre addiktívvá és megközelíthetővé.” Narciso Rodriguez

A Bleu Noir edp a tiszta férfias érzékiséget ünnepli, egy gazdag illatkompozícióban, mely diszkrét, mégis erőteljes. A Narciso Rodriguez illatok központi pézsmás jegyét ezúttal érzéki fás jegyek – kék cédrus és fekete ében – illetve ámbra és vetiver egészítik ki. A Bleu Noir edp megtestesíti a csábítás vibráló természetét.

Összetevők: bergamott, feketebors, kék cédrus, fekete ébenfa, ámbra, pézsma

Már kapható a parfümériákban. 50 ml körülbelül 19 950 Ft



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter