Mugler Angel Nova – parfümújdonság

Én az a nő vagyok, aki rajong a Mugler Angel illatáért, tudom és szeretem is hordani. Az vagyok, akit az Alien túltolt jázminos illata teljesen elvarázsolt. Én is az vagyok, aki szerint az Angel Muse egy csoda, és ősszel, télen nem telik el úgy hét, hogy ne használnám, és én vagyok az is, aki rosszul a Womanity illatától. Thierry Mugler, akarom mondani, már csak Mugler már maga is egy érdekes pasi (keressetek rá a fotóira, direkt nem rakom ki ide…), tény és való, hogy nagyon formabontó ruhákat és illatokat tervezett, de az utóbbi években már másról sem szól, mint az újrázásról, a régi jók alakítgatásáról. Őszinte leszek, nekem kissé már röhejes ez a sok Angel/Alien változat….sokkal inkább örülnék, valami újnak.

A napokban debütált az új Angel Nova! A Mugler 2020 júniusában bemutatja az Angel sorozat új hősnőjét, az úgynevezett Angel Nova-t. Az Angel Nova egy magabiztos, ellenállhatatlan és merész illat, amelyet a modern hősnő és a Mugler univerzum számára terveztek, ötvözi az álom, a fantázia és a valóság hármasát. A parfüm szlogenje arra szólít fel, hogy “éljük meg az álmainkat”.

A fás-gyümölcsös-virágos kompozíció a “addiktív” málna gyümölcsös akkord, a “szuper természetes” Damaszkusz rózsa érzéki találkozásából és az akigalawood és a benzoin fás tónusából származik, a Mugler jellegzetes DNS-ének köszönhetően. Mindenesetre a málna, rózsa, licsi, benzoin és fás jegyek ígéretesnek tűnnek, muszáj lesz kipróbálnom.

A parfüm arca Toni Garrn német modell. A palack csillag alakú (amely most “áll”) világos, málna rózsaszínű. A Mugler Angel Nova 30 és 50 ml-es parfümként kapható.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter