Mugler Alien Hypersense – parfümújdonság

Ez igen! Ha azt gondolod, hogy az Alien nem tud már új illatélményt adni, akkor tegyél egy próbát vele. Megéri!

A Mugler Alien kollekciók rajongói mindig izgatottak a Mugler újdonságaitól. A 2024-es év elején a márka egy olyan hipnotikus bevezetést ígér, amely minden érzékszervet megmozgat. A Mugler ikonikus múzsája, az Alien DNS-e továbbra is az új kreáció középpontjában áll, és lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy feltárják érzékiségének mélységeit. Ez a változat, a Mugler Alien Hypersense Eau de Parfum, magával ragadó élményt ígér. Intenzív érzékiséget egyesít a zamatos gyümölcsök, gazdag fa és virágos jegyek keverékével, amelyet az arab jázmin sugárzó melegsége erősít, és vibráló, pezsgő hatást kelt.

A hipermodernitást és a hiper-nőiséget tüzes virágos esszenciával meghatározó Alien Hypersense az Alien múzsák féktelen erejét testesíti meg. A virágos illatok kvintesszenciáját foglalja magába egy élénk színű, talizmánszerű üvegben, ami a Mugler egyik legegyedibb és legmarkánsabb illatmegjelenítését jelöli.

Az Alien Hypersense több, mint egy parfüm; ez egy meghívás arra, hogy fogadjuk el a rendkívüli dolgokat, és engedjük szabadjára a bennünk lakozó idegent.

Illatjegyek: zöld mandarin szuperesszencia és körte akkord, indiai jázmin, Jasmine Sambac, pézsma, kasmír, borostyánfa, sodronyfa

Lányok, én kipróbáltam, és nagyon tetszik, az egyik legjobb Alien változat, amit mostanában teszteltem. Tegyetek vele egy próbát!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter