Mugler Alien Goddess – parfümújdonság

Az idei szezon egyik parfümújdonsága a Mugler illatuniverzum legújabb darabja, a Mugler Alien Goddess. Ha túltesszük magunkat azon, hogy a századik bőr lehúzása a lassan 20 éves illatról, és megszámlálhatatlan változata jelent már meg azóta, akkor a Goddess koncepciója nem is olyan rossz, ha a mostani illattrendeket vesszük figyelembe. Nézzük:

“Az Alien Goddess, a Mugler új parfümje az Alien kollekcióból a Z generációt célozza meg; a fiatalabb korosztályt, akik még nem találkoztak a Muglerrel mint márkával. Willow Smith-t, Will Smith és Jadae Pinkett Smith lányát – aki énekesnő és színésznő – választották ki, hogy megtestesítse a nőiesség új vízióját, amely egyszerre erős, erőteljes, befogadó és “éles”. A kampányt Emmanuel Adjei rendezte és Txema Yeste fotózta. Az Alien Goddess bergamott esszenciát, jázmin grandiflorum SuperInfusiont, madagaszkári Bourbon vaníliát és kasmír illatot tartalmaz. A Firmenich parfümkészítői, Nathalie Lorson és Marie Salamagne alkották meg. Az Alien Goddess üvege megtartja az eredeti, 2005-ben piacra dobott Alien formáját, de arany színre vált át. Az illat 30, 60 és 90 ml Eau de Parfum formájában kapható.”

Willow csodaszép a kampányban, a visual is nagyszerű, adott a siker, ha csak ezeket vesszük figyelembe. De ott van az illat! A Mugler Alien illat DNS-e nyomokban felfedezhető (az a bizonyos fás-jázmin akkord), amely kinek jó, kinek nem. Jelen van a jázmin, csak éppen haloványabb, kevésbé harsány módon, a fás jegyeket a kasmír puha-meleg fára emlékeztető szintetikus jegye helyettesíti. Az Alien Goddess ugyanakkor mivel van tele? Vaníliával. A fejjegy fanyarkás, citrusos nyitása nekem kissé zavaros, valóban éles (edgy), ugyanakkor a leszáradása a 2010-es évek parfümtrendjét követi. Unalmasan édeskés virágos-fás illat, egy kis kókuszvizes felütéssel.

Nem tudom, miért csalódtam? Nem vagyok Z-generáció, szóval nem nekem szól a dal, nekem az Alien volt annak idején a top (meg az Angel). A fiatalok, azaz a most 20 évesek orra viszont La Vie Est Belle-re, és Good Girl-re szocializálódott, így az Alien tökéletesen alkalmas arra, hogy ezt a korosztályt is beszippantsa a márka. Puding próbája az evés, meglátjuk, hogy ki tud-e emelkedni a változatok közül a Goddess, csakúgy, mint pár éve az Angel Muse.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter