Megérkeztek Magyarországra a Diptyque 2013-as karácsonyi illatgyertyái

Nem titkoltam soha, hogy rajongok a Diptyque illatgyertyákért, hiszen soha nem tapasztalt minőségű, erejű és tartósságú enteriőrillatosítónak ismertem meg őket. Épp itt illatozik mellettem az “én kis” Baies gyertyám, mely egyszerűen kifogyhatatlannak bizonyul.

A világpremierrel egy időben Magyarországon is bemutatkoznak a francia Diptyque 2013-as limitált szériás karácsonyi parfümgyertyái. A világ leghíresebb luxus illatgyertyáit készítő Diptyque karácsonyi kollekcióját világszerte komoly érdeklődés kíséri ? ezért külön öröm, hogy mostantól itthon is hozzáférhetők e különleges darabok a Neroli Luxusparfüméria jóvoltából. Sikerült megillatolnom őket, és igazán nehéz lenne közülük választanom: az Orange Chaya igazi karácsonyi narancsos-teás aromája a meleg, meghitt ünnepet idézi, az Ecorce de Pin fás illata egyszerűen levett a lábamról és az Encens des Indes mély aromái a lélek melegítői.
Ambiance

Diptyque parfümgyertyák

A Diptyque a világ leghíresebb luxus illatgyertyáit készíti. A gyertyák kézzel készülnek 12 lépésben fantasztikus minőségű illatanyagokból és a legtisztább viaszokból (8-9 fajta keverékéből). A viaszban lévő illatanyagok fokozatosan bontakoznak ki a láng melegének hatására. Egy gyertya 60 órán keresztül képes illatosítani, meggyújtása után már az első perc után illatos fuvallat lengi be a helyiséget.

Diptyque: A párizsi kultuszmárka

A Diptyque márkát három művész alapította a hatvanas évek elején. Az exkluzivitását máig fenntartó luxusmárka nem hirdeti magát, és világszerte kevés helyen hozzáférhető ? híre szájról szájra terjed. A Diptyque különleges illatait a természet és alapítók személyes élményei inspirálták. A márka hű rajongói között rengeteg hírességet találunk: Elton John, Karl Lagerfeld, Kristen Scott Thomas, Eva Mendes és Catherine Deneuve.  Sőt, a közelmúltban Magyarországon koncertező Rihannának tőlünk kértek Diptyque Baies gyertyákat. Ugyanis ez a fantasztikusan hangulatos rózsás-feketeszedres illatgyertya a popcsillag kedvence, amit mindenhol szeret maga mellett tudni.

orange_chaya

Diptyque: Encens des Indes (Indiai tömjén)                      16 800 Ft

Püspöklilába öltözött gyertya, melyben tömjén és mirha keveredik. Misztikus, mély illat, melyet rózsa és búzavirág tesz játékosabbá.

Diptyque: Orange Chaya (Narancsos Chai)                         16 800 Ft

Édes, mégsem cukros. A narancs melegsége mellé kardamom társul, mintha csak egy csésze meleg Chai-teába szagolnánk bele. Valamint birsalma, fahéj és gyömbér röpít minket a téli illatok világába.

Diptyque: Ecorce de Pin (Fenyő és Hinoki)                         16 800 Ft

A hóborította fenyves illata keveredik a japán ciprusfa, a hinoki illatával. Kissé füstös, fantasztikusan hangulatos fás finomság.

Keressétek a Neroli Luxusparfümériában, amíg még kapható! 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter