Hugo Boss Boss Jour Pour Femme – parfümkritika és nyereményjáték

Hugo Boss parfümvonalon belehúzott: Gwyneth Paltrow-t megnyerve legújabb kampánya arcaként (2012-ben debütált a Boss Nuit Pour Femme) idén folytatta a sikerszériát, és megjelent a Boss Jour Pour Femme, mely egyértelműen a Nuit (Éjszaka) nappalra szánt “testvére”(Jour = nappal). És tényleg! A fehérbe öltöztetett, mindig ultra sikkes és légies Gwyneth valóban azt a könnyed eleganciát, játékosságot és finom nőiességet jeleníti meg, mely sugárzik az illatból is.

boss_jour femme

 

“Ez lesz a Te napod!” Egy illat, mint az első napsugarak – tele vannak gyönyörű lehetőségekkel, a Boss Jour Pour Femme ezt az élményt adja, mint egyfajta utánozhatatlan inspirációt a nőknek. Bárhol vagy, az első napsugarak a várakozás dinamizmusát és izgalmát hozzák. Ebben az időben, ahogy egy Boss nő egy pillanatnyi szünetet tartva – felkészül arra, ami előtte áll és inspirálja minden lehetőség folytatására.

A Boss Jour Pour Femme elegáns kompozícióját három fontos női oldal ihlette: inspiráló, elegáns és nyugodt. Az ihlet, inspiráció, mely a reggeli napfénnyel, a reggel optimizmusával nyit itt az illatban a citrusos, fényes akkordokban jelenik meg, mint a lime és a grapefruit virág. A friss, vibráló nyitány után az elegáns akkord nyitja ki kapuját, benne a legízesebb virágokkal, mint a lonc – jaj, de szeretem, a frézia, a gyöngyvirág és a fehér virágok csokra. Végül az illat lecsendesedik, lenyugszik, és melegen piheg a bőrön, erejéből, hatósugarából mit sem veszítve, köszönhetően a pézsmás-földes jegyeknek, mint az íriszgyökér, a krémes ámbra.

jour_bottleNapjaink édes-gyümölcsös-cukorkás parfümjei között igazán felüdülés egy “szimplán” virágos illatot viselni, a szó nemes értelmében. Ez az ámbrás alapokon nyugvó nőiesen elegáns virágcsokor engem a régmúlt idők parfümjeire emlékeztet, amikor a gyönyörűen gondozott és gazdagon ültetett kertek virágainak illatorgiája ihlette és inspirálta a parfümőröket és megrendelőiket. A Boss Jour Pour Femme egy könnyen viselhető nappali illat, kitűnő hatósugárral, erővel és tartóssággal, és azzal a napjainkban egyre kevésbé fontos erénnyel, hogy bebizonyítsa a pusztán virágos parfümök szépségét és megkapó eleganciáját. Irodába, szép ruhához, könnyedén  (mondhatni lazán) elegáns stílushoz tökéletes választás.

NYERJ KARÁCSONYRA EGY ÜVEG BOSS JOUR POUR FEMME PARFÜMÖT!

Szeretnél karácsonykor Boss Jour illatban pompázni, esetleg megajándékozni egy szeretteted vele? Most a Parfümbloggal ez is lehetséges! Ha Te szeretnél lenni az a szerencsés, aki gazdagabb lesz egy üveg Boss Jour Pour Femme 50 ml-s parfümmel, akkor csak annyi a dolgod, hogy itt a poszt után kommentben vagy a poszt facebook bejegyzésénél megírod, melyik a kedvenc Hugo Boss parfümöd. Ennél könnyebben nem lehet Hugo Boss parfümhöz jutni! 🙂

A kommenteket 2013. december 13. éjfélig várom, utána emailben fogom értesíteni a szerencsés nyertest, úgyhogy figyeljétek majd a postaládát!



23 thoughts on “Hugo Boss Boss Jour Pour Femme – parfümkritika és nyereményjáték”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter