Marc Jacobs Daisy Skies sorozat – parfümújdonság

MOst már évek óta a Daisy mint illat, kéz a kézben jár két változatával, amelyek minden év tavaszán így szent háromságban bukkannak fel a parfümériák polcain, hogy aztán ugyanolyan viharos gyorsasággal tűnjenek el onnan. De komolyan! Ki tud ma pl. 3 éve megjelent MJ Daisy xyz fantázianevű illatot venni? Senki. Na ugye?! Mindegy, veszik, viszik, így 2022-ben sem maradunk limited edition Daisy nélkül.

Marc Jacobs bemutatja a Daisy Skies, a Daisy Love Skies és a Daisy Eau So Fresh Skies, egy új, limitált kiadású női flanker triót. (A tavalyi modell: Daisy Spring.)

Daisy Skies  ~ “Csússzon bele a nyugalom tiszta, frissítő vizébe, amelyet vizes virágos jegyek hatnak át”. Birs, ibolyalevél, ásványi akkord, lótuszvirág, jázmin, ibolya, szantálfa, pézsma és tengeri moszat. 50 ml-es Eau de Toilette-ben.

Daisy Love Skies ~ “Meleg és hívogató, merülj el a sós vizekbe ezzel az édesen felvert illattal, amelyet borostyán és pézsma jegyei alapoznak meg.” Felhőbogyóval, sós akkorddal, málnával, fás százszorszéppel, tejszínhabbal, ambrette virággal, kristálymohával, fával és borostyánnal. 50 ml-es Eau de Toilette-ben.

Daisy Eau So Fresh Skies ~ “Töltsd fel a lelked aromás teával és nyugtató kamillával, enyhe fákba csomagolva.” Grapefruit, kék tea, egres, seprű, kamilla, ibolya, cédrus, pézsma és teafa akkorddal. 75 ml-es Eau de Toilette-ben.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter