Guerlain La Petite Robe Noire Rose Rose Rose

Oh La La! A kis fekete ruha 2022-ben új fazont kap, és brutál rózsás körítéssel lesz kapható. Szám szerint a 33. verzió (hozzánk, jó, ha a harmada ért el…), és még mindig fel tud csigázni! Mert rózsa az jöhet tonnaszám!

2012-ben a Guerlain a párizsi sziluett legikonikusabb darabjához komponált egy illatos ódát – a La Petite Robe Noire-t, amely a rózsa szuggesztív erejére épül. 2021-ben a ház kiadja a La Petite Robe Noire L’Eau de Parfum Rose Rose Rose-t… Egy illatot, amely a rózsát ünnepli, a ritka és nemes rózsák hármasa körül.
Ez a kompozíció Thierry Wasser, Guerlain mesterparfümőr és Delphine Jelk, Guerlain parfümőr munkája. Azillat a rózsatrió köré épült. A La Petite Robe Noire eredeti összetételében a bolgár rózsa esszenciájának természetesen gyümölcsös jegyeit találjuk, a török damaszkuszi rózsa abszolút gyengéd illatával társítva. A harmadik rózsa nem más, mint a Centifolia, más néven májusi rózsa, egy virág, amely mindig is része volt a Guerlain repertoárjának, amely ezúttal a La Petite Robe Noire L’Eau de Parfum Rose Rose Rose változatában pompázik. A grasse-i abszolút rózsa természetes mézes hangsúlyaival igazi szerelmi vallomás a virágok királynőjének. Ritka és értékes, a májusi rózsa abszolútja gyakran kivételes parfümök számára van fenntartva. Kétségtelenül ezért a La Petite Robe Noire L’Eau de Parfum Rose Rose Rose egy ilyen.

A Guerlain stílus igazi illatvilágának kvintesszenciája, a La Petite Robe Noire L’Eau de Parfum Rose Rose Rose egy hipnotikus, ezerarcú illatnyomot kínál. “Ellenállhatatlan balett, amelyet a rózsavíz lágy fénye frissít fel, amely légies kecsességet kölcsönöz a kompozíciónak”, ahogy a Guerlain megjegyzi.

A parfüm üvege is a megszokott fordított szív alakot ölti magára, a Guerlain ház örökségének emblematikus formája. A Rose Rose Rose változathoz három rózsával hímzett szalagot tartalmaz, elegáns felidézése a párizsi haute couture világának, amely mindig is inspirálta a Guerlain házat!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter