Már itthon is kapható őszi parfümújdonságok

Paco Rabanne Invictus

Vajon legyőzi a Legyőzhetetlen Invictus a parfümkirály 1 Milliont? Paco Rabanne új macsó illata már kapható itt!

invictus

Diesel Loverdose Tattoo

Ha kell egy kis édes vadság, akkor Loverdose Tattoo. Vigyázat, csak fiataloknak, vagy fiatalosoknak:) Itt vásárolhatod meg!

Diesel Loverdose Tattoo EDP

Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Parfum

Ha eddig el voltunk keseredve, hogy az ártatlanság és tisztaság illata parfümbe öntve túl gyenge és nem elég tartós, akkor most fellélegezhetünk, itt az erősebb Eau de Parfum változat. Végre!

omnia c edp

Calvin Klein Sheer Beauty Essence

Szerintem méltatlanul elhanyagolt illat a Beauty és változatai, kifejezetten szép kis virágos illat azoknak a nőknek, akik egyszerűen csak egy szép kis virágos illatot szeretnének viselni napközben. A Sheer Beauty Essence a szerintem igen jól eltalált Sheer Beauty koncentráltabb kivonata. Itt kapható!

sheer_beauty_essence

Aquolina Simply Pink

Egyszerűen Rózsaszín. Pink Sugar rajongók: ha még több édességet, jókedvet és vidámságot szeretnétek, próbáljátok ki a Simply Pink parfümöt! Itt nézd meg!

simply pink

Puma Sync

Már bővebben írtam a blogon az új Puma Sync parfümről, sőt egy szerencsés olvasó meg is nyert egy üveggel, már kapható itt! 

Puma Sync
Puma Sync

Moschino Cheap & Chic Chic Petals

Titokban, teljes csöndben megjelent a Moschino új parfümje, mely a Cheap & Chic sorozat legújabb tagja. A Chic Petals (Sikkes Virágok) egy könnyed gyümölcsös-virágos illat, mely nem veszi túl komolyan magát. Itt kapható!

moschino-cheap-and-chic-chic-petals

Kenzo Sport Homme Extreme

Uraknak egy jó kis alternatíva, ha egy jó kis aromás-vizes, könnyed illatot keresnek. Kifejezetten laza, nyugodt pasiknak ajánlott innen beszerezve!

kenzo_homme_sport_extreme

Kenzo Amour I Love U

Mindenki kedvenc Amour parfümjének legújabb változata, az I Love U már kapható itt. A barackfavirág, a rózsa és a puha cédrus szerelemgyereke.

kenzo amour i love you

Cartier Eau de Cartier Goutte de Rose

A Cartier nem csak ékszereiről, óráiról is híres, hanem niche számba menő parfümjeiről. Itt a legújabb gyöngyszem, a rózsa interpretációja a la Cartier.

cartier goutte de rose

Givenchy Gentlemen Only

Az 1974-es kiadású Gentlemen legújabb kiadása már itthon is megvásárolható. Modern és egyben klasszikus értékeket őrző illat, úriembereknek.

Gentlemen-Only

Oscar de La Renta Something Blue

Oscar de La Renta bár még ismeretlen fogalom nálunk, parfümjeit már szerencsére megvásárolhatjuk itthon is. Itt a legújabb, szintén esküvőre hangolt parfümje, a “Valami kék”.

something blue

Kylie Minogue Music Box

Kylie újra elemében, itt a legújabb kislemez, és itt a legújabb parfüm is. A stílusosan Zenedoboz nevű parfüm übercuki zenedoboz formájú üvegben kapható, és édes lesz, mint maga Kylie.

music box

Emanuel Ungaro Love Kiss

Az Emanuel Ungaro márka kissé elhanyagolt, most felépülni látszik a brand, itt a legújabb parfümjük, a Love Kiss, mely egy könnyen emészthető, fiatalos gyümölcsös-virágos parfüm. Itt megvásárolható.

love kiss

Lancome La Vie Est Belle L’Eau

Hatalmasat tarolt a parfümériákban a Julia Roberts arcával reklámozott szuperédes puhaság, a La Vie Est Belle. Most itt a légiesen könnyed változata, ha valakinek sok lenne a cukorságból.

Vera Wang Lovestruck Floral Rush

Szintén menyasszonyi kellékekben utazó Vera Wang szintén menyasszonyokat megcélzó parfümjének a Lovestruck-nek legújabb változata, a Floral Rush, szintén a modern Rómeó és Júlia sztorira építve, egy hatalmas virágcsokor illatát idézi elénk.

VW_Lovestruck_FloralRush

Shakira Aquamarine

Shakira anya lett, de még volt ideje bevezetni legújabb parfümjét, mely igazából nyári, kellemesen friss illat, mely természetközeli és egyszerűen tiszta.

Shakira_Aquamarine_Fragrance

Hugo Boss Jour Femme

Már röviden írtam arról, hogy várható az új Boss parfüm, nos most már meg is vásárolhatjuk a legnagyobb parfümériákban.

boss_jour femme

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter