Malin & Goetz parfümválogatás

Nincs is jobb annál, mint illatokat “kóstolgatni”, próbálgatni, figyelni a hatásukat, és figyelni arra, hogy belőlünk milyen érzelmeket, érzéseket váltanak ki. Imádom, amikor reggel ismeretlen, váratlan illatélmény ér, és ez kíséri végig a napomat. Olyan illatok, amelyeket nem feltétlenül használnék magamtól, de igazán jó móka azt figyelni, hogy hogyan viselkedik rajtam, és hogyan viselkedek én tőle.
A napjaim Malin +Goetz illatfelhőkben teltek, és izgalmas volt a márka természetes, unisex aromáit viselni. Nehéz kedvencet kiemelni, mert a Dark Rum még mindig toplistás, de a Stem vágott virágokat idéző, friss illata most nagyon betalált nálam. A Cannabis pedig nagyon figyelemfelkeltő! De nézzük is az illatokat egyesével!
A márka ikonikus, sőt kult illata kétségkívül a Bergamot és a Dark Rum. Két külön világ, két teljesen különböző karakterm, mégis azt kell, hogy mondjam, van bennük közös: érezhetően mindegyik illatuk “nyers”, szinte kirobbannak belőlük az illat összetevők, semmi felesleges flanc vagy kompromisszum. Annyira természetes hatásúak, hogy engem a parfümgyártás aranykorára emlékeztetnek. Így értem a nyers és természetes karaktert. A Bergamot egy látszólag egyszerű, friss citrusos illat, azonban több, mint komplex. Szó szerint a legtöbb citrust belezsúfolták, amelyhez meleg és száraz fás alapjegyeket komponáltak fűszeres, pikáns szívjegyekkel. Klasszikus frissítő, finoman fűszerezett uniszex edt.
A Dark Rum az egyik kedvencem: na, ha van komplex illat, akkor ez az! Isteni bőrös-rumos szilvás, krémes illat, mély, misztikus karakterrel. A tej, mint alapjegy zseniális fordulat, ettől a bőrös jegy kevésbé poros és modoros. Abszolút uniszex, bár inkább bátrabb, karakteresebb hölgyeknek ajánlom, uraknak viszont annál inkább.
Már most tudom, hogy tavasszal lesz nagy kedvenc a Stem, amely egy könnyed, friss virágos-zöld illat, számomra a vágott virág illatát idézi.
A Cannabis nagyon felcsigázott: ütős, karakán illat, az biztos. Nem kell attól tartani, hogy füves cigi illatunk lesz tőle, a pacsuli és a fás jegyek dominánsak benne, nagyon erős feketeborsos nyitánnyal. Abszolút férfias illat.
A Vetiver pedig mi már lenne, mint egy stílusos, aromás, relaxáló hatású citrusos-fás illat, számomra uniszex felhangokkal. Igazi nyugtató, frissítő, elegáns illat.
A Leather még egy izgalmas darab, rusztikus fás aromák, finom füstös mellékvonal, édeskés bőr, modern és hagyományos illat egyszerre.
A válogatást a NeilaCare.hu oldalon tudjátok megrendelni, itt: https://neilacare.hu/collections/ujdonsagok/products/malin-goetz-parfumvalogatas-2020


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter