Karácsonyi parfümajánló 2020

Drágák, az a helyzet, hogy nincs sajnos erőm sem időm giga karácsonyi posztokat írni, és bevallom, hogy piszok nehéz már úgy, hogy nem vagyok benne nap mint nap a parfümös vérkeringésben, de megpróbáltam összekaparni magam, csinálni egy kis ajánlót.

Ami biztos: azért annyi új parfüm nincs a piacon, mint mondjuk egy éve, szóval újdonságok terén sovány a felhozatal. Cserébe Magyarországon már több niche parfüméria nyitott, ahonnan tudtok parfümöket rendelni, így lehet, hogy egy Hugo Boss áráért valami jó kis cucchoz tudtok hozzájutni. Szóval mazsolázzatok.

Gucci Bloom Profumo di Fiori

Jó kis sorozat a Gucci Bloom azoknak, akik szeretik a klasszik, gazdagon adagolt virágos parfümöket. Menő az üveg, menő a kampány, nem túl drága, mehet a fa alá!

Byredo Eleventh Hour

Drágáim, kell nekem, mint egy falat kenyér, egyszerűen mindig elviszik az orrom elől. Igazi téli feeling, szilvásgombóc fügelekvárral. Vagy a Parfum.hu-n kaptok, vagy az új The Perfume vagy Belodore parfümériában, amelynek normális webshopja sincs…mert ugye eddig a Madisonban vettük a Byredo-t most, meg a franc sem tudja, hogy hol lehet?!

Nishane Hacivat & Ani

Tessék szépen meglepni magatokat egy páros ajándékkal: a Nichane két slágerillata, a Hacivat és az Ani most 15 ml-s kis cukiságban kapható párban a Cherry Garden parfümériában.

Puredistance Rubikona

Tudjátok, hogy nagy rajongója vagyok a márkának, az új Rubikona pedig újabb ékköve a csodás illatkollekciónak. Nem ismerek előkelőbb, stílusosabb márkát a Puredistance-nál. Kissé bele kell nyúlni a nadrágzsebbe, de mérföldekkel minőségibb, mint bármi más. Zólyomi Zsolt Le Parfum üzletében, webshopjában kapható.

Clive Christian Traveller Set Női

Most már a Neroli parfüméria forgalmazza a Clive C. illatokat, így náluk kell keresni ezt a menő kis utazószettet, amiben 3 db 10 ml-s bestseller parfüm van, nem rossz áron. Nincs az a parfümrajongó, aki ennek ne örülne.

Tom Ford Rose Prick

Most a Douglas parfömériában láttam egy jó kis ajándékcsomagot: benne egy üveg Rose Prick és hozzá egy Tom Ford rúzs, nagyon szép kis szett, kéne az illat is, meg a rúzs is. Ultra menő és cool ajándék. Csak nem olcsó…

Lush Spice Girl

Sajnos kipróbálni nem tudtam, így látatlanban írom, hogy vegyetek a Lush webshopjáról egy flakon Spice Girl testpermetet, mert nagyon jó kis darab! És sietve, mert nagyon limitált.

Alex Simone Villa Simone

Igazi kis kincs lapul a Marionnaud polcain, az Alex Simone majdhogynem niche kategóriájú parfümjei. A legnépszerűbb a Villa Simone, és ennek Absolute változata.

Elie Saab Le Parfum Essential

Amit mindig bátran ajánlok, az az Elie Saab Le Parfum akármelyik változata, mondjuk az In White nálam messze a legkedvesebb illatuk, csodaszép! Az új Essence pedig a magnóliák szerelmeseinek lesz ínyére. Én a Parfum.hu oldalon láttam, hogy kapható.

Prada Olfactories Les Mirages

Nálam a Prada évek óta nincs a listán, egyszerűen minősíthetetlenül ócska illatokkal jönnek elő, mélyrepülés sajnos a márka. De a Notino.hu oldalon most kapható a niche kategóriájú Olfactories Les Mirages sorozat, no, ezek közül érdemes mazsolázni. Mondjuk, legyen hozzá 90.000 ft bekészítve…



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter