5 csodás parfümszett karácsonyra

Hetek óta a parfümszetteket bújom, odavagyok értük, már csak azért is, mert a legtöbb esetben a parfüm áráért plusz testápolót és/vagy tusfürdőt vagy egyéb cukiságot találunk az amúgy is lenyűgöző csomagban. Ahogy látom, a pandémia nem szorította vissza az ajándékszettek kiadását, sőt! Rengeteg jobbnál jobb szett kapható, viszont most fontos a gyorsaság, mert a jó ár/érték arányú darabokat azonnal elkapkodják.

Bvlgari Omnia Crystalline szett

Na, ez a szett tipikus példája annak, miért jó szettben gondolkodni: egyrészt a parfüm áráért kapsz még pluszban egy tusfürdőt és testápolót is, meg egy csinos dobozt, amiben aztán lehet kacatokat tartani, vagy odaadni a lánygyermeknek, hogy ő tartson benne kacatokat.

Bond No.9 Nolita szett

Jelenleg kevés ennél szebb és menőbb szettet tudok elképzelni. Kell és kész! Mondjuk nem olcsó, de a Jézuskának nem számít, ugye? 😀

Amouage Miniatures Bottles Collection Women

Egy parfümistát egy ilyen szettel illik meglepni, mert semmi más nem okoz akkora gyönyörűséget, mint új illatot felfedezése. A 7,5 ml-s kiszerelés pedig épp elég arra, hogy több alkalommal viseljünk egy illatot, így eldönthető, hogy szerelem lesz-e vagy sem.

Viktor & Rolf Flowerbomb szett 

Naaaagy Flowerbomb rajongó vagyok, megvan minden formában és változatban (igaz, már rég használtam). Egy ilyen szettnek mégis örülnék, mert csudajó lehet a testápolójával és tusfürdőjével együtt használni. Tudjátok, a mániám a rétegezés!

Nina Ricci Nina ajándékszett

Igen, hölgyeim, lehet ragozni a Nina-t, hiába van a piacon már több, mint 20 éve. Milyen édes már ez az ajándékdoboz és külön piros pont azért, hogy az illathoz most egy Nina Ricci rúzst csomagoltak. Vegyétek a tiniknek és fiatal nőknek most!



1 thought on “5 csodás parfümszett karácsonyra”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter