Mákvirág, az érzékiség új fogalma a The Body Shop polcain

Már pár hete itt-ott felbukkant egy-egy kampányfotó az új, limitált The Body Shop illatcsaládról, a Smoky Poppy-ról. Már akkor tudtam, hogy ezt nekem muszáj lesz beszerezni, és most végre itthon is kapható! Kétség kívül a szerelem ünnepét magasztaló illat igazán nagy dobás Valentin-nap közeledtével.

Mákvirág plakát

“A Smoky Poppy kollekciónk valódi, kézzel szedett máklevelekkel gazdagított, melyek a törökországi Ankara területről érkeznek.  Ez a kényeztető termékcsalád felkorbácsolja az érzékeket és vigyázat, akár függőséget is okozhat ez a szokatlan és meghökkentő illat. Smoky Poppy Eau de Toilette ? különleges keveréke az egzotikus fűszereknek, virágoknak és fás illatjegyeknek.”

Gift deluxe

Füstös Mákvirág, ínycsiklandó név, fekete és roppant elegáns külcsín, rajta a szirmait bontogató mákvirág, szemet gyönyörködtető, ugye? De nézzük meg, hogy milyen is az új illat!

Még mielőtt kipróbáltam volna a Smoky Poppy-t, körbenéztem a nemzetközi fórumokon, hogy hogyan vélekednek az új illatról. Nos, a Smoky Poppy igazán felkavarta az állóvizet, elegáns, eredeti külsejétől egyöntetűen mindenki odavan (az Instagramon egyenesen menő most Smoky Poppy-val pózolni), viszont az illat megosztja a The Body Shop rajongókat. Merthogy a Smoky Poppy nagyon más, mint az eddig megszokott TBS illatok.

2015-01-29 14.44.37Az illatot nehezen befogadók hiányolják az eddig megszokott TBS letisztult, könnyed, lineáris illatait, számukra túl komoly, túl fűszeres, túl sok és túl harsány. Ha Smoky Poppy akkor YSL Opiuma hangzik el a leggyakrabban, amely valóban a 70-80-as évek ikonikus, máig szenvedélyességet kifejező illata, és bizony a mai fiatal korosztálynak ez már inkább az anyukák illata, mint egy huszonévesé. Pedig nem az. Valóban van a Smoky Poppy-ban is egy nagy adag fűszeres akkord, melyhez a mákvirág erőteljes, virágos és enyhén földes, száraz felhangja társul. És ha már analógia, akkor mákvirág, mák, ópium, és már megint YSL Opiumánál tartunk. A Smoky Poppy fűszerezettségét a mákvirág mellett egyéb virágos jegyek is tompítják, a fás akkord pedig kifejezetten erősít a száraz, meleg mákvirág illatát. És nincs benne gyümölcsös akkord – szuper! – így nincs benne egy cseppnyi kislányos fordulat sem, ütős, érzéki, mély és szenvedélyes illat, amiből bőven elég az eau de toilette változat, mert két csepp is egész nap kitart az ember nyakán.

“Ártalmatlan függőség: Kényeztesd a bőröd az új és izgalmas, limitált kiadású mákvirágos testápolóinkkal. Garantáljuk, hogy ez a termékcsaládunk minden eddiginél szexibb és csábítóbb lesz. Az édes mákszemek olajával gazdagított textúrák tetőtől-talpig értékes illatos hidratálással vonják be a bőröd.”

Body lotion

Ha valaki gyengédebb, visszafogottabb változatban szeretné élvezni ezt az igen egyedi The Body Shop illatot, akkor javaslom, hogy a testápoló családdal próbálkozzon. Én a testvajat használom, és bizony kitart az illata akár fél napig is parfüm nélkül. Parfümmel pedig Valentin-napkor veszedelmes fegyverré válik!

Ha pedig mindez nem elég, akkor irány a sminkpult, és vásároljátok fel addig a Poppy Universal tavaszi sminkcsaládot, melyből nem is tudnék egyet sem kiemelni, mert mind kell! Itt jegyzem meg, ha jó minőségű és valóban tartós, gyorsan száradó körömlakkot szeretnétek, akkor feltétlenül próbáljátok ki a The Body Shop körömlakkjait!

SunnyAffair

“Add vissza ajkaid és orcád természetes ragyogását, az új, csillámos stiftjeinkkel. Élvezd az élénk színáradatot és a bársonyos, matt végeredményt. Poppy Universal: add át magad a sötét kísértésnek ezzel az izgalmas fekete árnyalattal, melynek egyedi formulája és pH-ja képes alkalmazkodni a bőrtónushoz, így a bőrszínedhez legjobban illő árnyalatot veszi fel. Adagold professzionálisan a csábítást az ÚJ, mákvirág ihlette pirosítóecsetünkkel. Az ikonikus Shimmer Cubes szemhéjpalettáink még sosem voltak ilyen élénkek és vibrálóak! Ne félj a színtúladagolástól: ha száraz sminkecsettel viszed fel őket, szolid nappali, ha pedig nedves ecsettel, akkor intenzív esti sminket készíthetsz magadnak percek alatt.”

PinkShimmerCube



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter