Luxus a köbön, avagy exkluzív ajándékok karácsonyra

Tudom, hogy sokunk pénztárcája nem éppen a legvastagabb, de azt is tudom, hogy karácsonykor bizony az emberek nagy többsége valami igazán szép, exkluzív ajándékot szeretne adni szíve legkedvesebbjeinek. Nem feltétlenül őrült drága dolgok ezek, luxus mivoltuk abban rejlik, hogy habár látszólag hétköznapi használati tárgyak, amelyeket bármikor bármelyik drogériában tizedannyiért is megvásárolhatunk, mégis olyan minőséget nyújt, amitől a megajándékozott valóban azt érzi, hogy ez igen, ez a valódi luxus. Jó átélni ezt néha, én is így vagyok vele, ezért összegyűjtöttem a legszimpatikusabb ajánlatokat.

Frederic Malle Une Rose testvaj (beurre corporel) – Lelőhely: Madison parfüméria 51.000 Ft

Testvajat az ember lánya bármelyik sarki drogériában be tud szerezni. Azt sem mondom, hogy nincs közöttük jó. No de ez a Malle testvaj…az totál mellékes, hogy az Une Rose maga a RÓZSAILLAT csupa nagybetűvel. Nincs mit ragozni, ha rózsa, akkor Une Rose (persze, lehet azon vitatkozni, hogy kinek hogy tetszik, mert ez a valódi rózsa illata, viselni tudni kell ebben a formában). De miért épp a testvaj? Mert belőle épp csak egy morzsányi a dekoltázsra, máris megvadulnak tőle a férfiak, máris bársonykeretbe foglalja a napunkat. Szerintem minimum két évig kitart.

Diptyque illatgyertyák – Lelőhely: Neroli parfüméria kb 15.000 Ft

Évek óta hatalmas rajongójuk vagyok. Minden pénzt megérnek ezek az illatgyertyák. Elég csak egy negyed órát égetni, máris az egész lakásban intenzív illat lesz, rendkívüli a minőségük. Ilyenkor karácsony tájékán limitált, ünnepi kollekcióval állnak elő, az idei is gyönyörű lett.

Atelier Cologne szappanok – Lelőhely: Le Parfum 5.700 Ft

Én gyakorlatilag csak szilárd szappant használok kézmosásra, és fürdésre is javarészt, így odáig meg vissza vagyok a parfümös illatú szappanokért. Az Atelier Cologne nálam már bizonyított, kiváló minőség elérhető áron. Lehet, hogy látszólag sok egy szappanért közel 6000 Ft, de az illat és a minőség kárpótol mindenért.

Jo Malone fürdőolajak – Lelőhely: Jo Malone Budapest 6500 Ft-tól

Nincs nagyobb élvezet a nap végén, mint egy forró, illatos fürdő. Totál nem mindegy, hogy mit teszünk bele, mert nekem volt már, ami nagyon kiszárította a bőrömet. A Jo Malone fürdőolajak a legkedveltebb illatokba kaphatóak, belekeverhetőek a fürdővízbe és akár tusoláskor is használhatóak. Szenzációsan élénk az illatuk.

Zenology testápoló termékek (Black Tea isteni!) – Lelőhely Madison parfüméria 12.000 Ft-tól

Bár enteriőrillatosítóik is meggyőztek, nagy kedvencem lett a Zenology testápoló vonal, főleg a sampon és kondicionáló. 500 ml egy flakon, tehát kb ezer évig elég (a kondicionáló biztosan), nagyon jó a hajnak, és modern luxus illatát idézi fel. Nem mellesleg irtó vagány kiegészítő a fürdőszobában. Szóval kell kategória!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter