Lush karácsonyi újdonságok

Tudjátok, az év egyik várva várt eseménye a Lush karácsonyi kollekció megjelenése. Az amúgy máskor is jópofán innovatív márka ilyenkor aztán belead apait-anyait, és szinte ezernyi jobbnál jobb totálisan természetes alapanyagokból készült terméket lehet náluk beszerezni. Az elmúlt 1-2 évben a pucér termékek irányába mozdult el a Lush, ezt határozottan díjazom, nekem bejön ez a szemléletmód. Valamint a Lush az, amely meghallgatja a vásárlóit, és szinte minden alkalommal kedveskednek valamilyen régi kedvenccel, vagy éppen újra kiadnak régi, kedvelt termékeket. Na, ezért imádom én is! Idén karácsonykor is számos régi kedvenc bukkan fel újra a Mikulás polcán, de van egy-két olyan új termék, amely garantáltan kedvenccé válik.

Először is, nem győzöm hangsúlyozni mindig, hogy a Lush testpermeteinél nincs jobb! Sokkal tartósabb, intenzívebb, mint egy normál parfüm, ráadásul 200 ml-s kiszerelésben kaphatók, számos izgalmas illatban. Idén karácsonykor három új testpermet jelent meg, régi ismerősök, amelyek már fürdőbombaként, szappanként kedvencekké váltak. A Golden Pear már tavaly is kínálatban volt, és én azóta is használom: a Rose Jam-en kívül ez a második kedvencem. Mézédes körte, egyszerre friss és karácsonyi illat. A Celebrate zamatos narancs egy kis konyakkal, mi ez, ha nem ünnepi illat?! Idén a Yog Nog-ra esett a választásom. Teljesen elcsábultam a szegfűszegtől és az ylang-ylangtól. Egy kis citrusos akkord pezsdíti fel ezt a sütis egyveleget. Egy veszélye van: a kislányom is szeret rájárni 😀

Persze számtalan új fürdőbomba, szappan és tusfürdő kapható a karácsonyi kollekcióban, egy részük már visszatérő kedvenc, mások új darabok. Sajnos az egész kollekciót nem tudtam kipróbálni, de három terméket igen.

Nagyon szeretünk családilag szappant használni, így nem volt kérdés, hogy Winter Berry szappant azonnal bevetjük. Bogyós gyümölcsös illatú, a megszokott Lush intenzív illattal, jó habzással, és azzal a tulajdonsággal, hogy nem viszket tőle a bőröm, juppi! Mókás, hogy málnamagok vannak benne, finoman masszíroz, élmény fürödni vele.

A Santa’s Grotto-t elég csak kicsomagolni, és már virágillatban úszik a fürdőszoba (egyébként én simán illatosítónak használom őket az első napokban). Hatalmas fürdőbomba, én ketté is szoktam törni, hogy az élmény tovább tartson. Pattogós cukorral felturbózva, hogy a pezsgés még jobb legyen.

A Cinnamon Orange új termék, szilárd fürdőolaj. Elég a csap alá tartani, hogy feloldódjon,  vagy letörni belőle egy darabot, és a forró vízben feloldani. Isteni fahéj és narancsillat fogja beteríteni a fürdőszobát, a kakaóvaj pedig ápolja a bőrt. Nagyon menő darab!

A Lush karácsonyi kollekcióját itt találod meg, valamint a Lush üzletekben!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter