Karácsony – Avon újdonságok

Az utóbbi két hónapban pár újdonságot sikerült kipróbálnom az Avon újdonságai közül. Mivel már jó pár hete használom őket, nyugodtan mondok értékítéletet e termékek fölött, hátha számotokra is hasznos lesz, így karácsony előtt.

Kezdjük az abszolút kedvenceimmel. Az a helyzet, hogy nem csak magamat, hanem a lakást is szeretem illatosítani. Mindenféle módszert kipróbáltam már (nekem az illóolaj vált be a legjobban). Az eddig használt fapálcikás illatosítók egyáltalán nem váltak be, így nem sok reményt fűztem ahhoz, hogy az Avon új, karácsonyi pálcikás darabjai meglepnek. Mennyire tévedtem! Mind a Mézeskalács, mind a Téli fenyő illatok az elmúlt hetekben nagyon intenzíven, erőteljesen illatosítanak. Simán betöltik egy nagyobb szoba levegőjét, imádok elmenni mellettük, mert nagyon finom illatuk van. A Mézeskalács a megszokott karácsonyi fűszeres illatot adja, a Téli fenyő pedig friss, fanyarkás chypre illat. 2000 Ft most akciósan, de nagyon megéri. Szép dobozban érkezik, ajándéknak is kiváló.

Szeretem az Avon Planet Spa termékeit, már amit eddig használtam (többnyire pakolás vagy testápoló). Az új Planet Spa Aromatherapy Beauty Sleep testvajra azért esett a választásom, mert levendulás illatot ígért. Sajnos inkább kamilla, mint levendula, ez kissé csalódást okozott, de maga a testvaj jó kis darab: sűrű, de könnyen felszívódó. Én inkább kézkrémnek használom most a hideg időben. A csatos üvege nagyon vagány. Most 1799 Ft.

Szeretem, ha egy parfümhöz testápolót és tusfürdőt is tudok vásárolni. A novemberi újdonságok közül az Encanto Alluring keltette fel az érdeklődésemet, ezért kipróbáltam a komplett szettet. Kedvencem a fürdőolaj lett, amelyet tusolásra is használhatunk. Nem habzik, de kellemesen olajozza a bőrt, és nagyon intenzív az illata. Apropó illat: az Encanto Alluring erőteljes, virágos illat, nekem kissé már túl agresszív ez a nagy virágos akkord. Egy kis gyümölcsös akkorddal finomították, és a vaníliának köszönhetően puhább, édesebb. A testápoló is hozza az illatot, a parfümmel együtt használna a három termék emeli a parfüm tartósságát, fél napig is kitart.

Az Avon termékeit itt találjátok meg: avononline.avon.hu 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter