Lush Karácsony

Már javában Karácsony van a Lush üzleteiben, nem csak sok karácsonyi újdonsággal várnak benneteket, hanem sok visszatérő kedvenc is újra kapható (lásd Snow Fairy) és mondanom sem kell, hogy irtó vagány ajándékcsomagok közül válogathattok. Szerintem nincs ember, aki ne találna itt valami jó kis ajándékot!

Ha karácsony, akkor nálunk Snow Fairy! Egyrészt cuki rózsaszín, így a kislányommal ketten használhatjuk, másrészt bájos illatával nehéz betelni. Most pucér tusfürdőként, szappanként és szilárd testkondicionálónként is élvezhetjük.

A másik nagy kedvenc a mi kis “hómacink”, a Butterbear fürdőgolyó. Imádom az illatát, nagyon édes a formája, és szuper fürdőt lehet belőle varázsolni. Kakaóvaj tartalmának köszönhetően pihe-puha bőrrel emelkedhetünk ki a kádból.

Visszatérő sztárfellépő a The Snowman habfürdő. Mi 2-3 részletben használjuk el, mert ez a kis hóemberke remekül habzik. Finom, citrusos illatú, élénkít, és frissít egyszerre. Cuki!

Ha valóban karácsony illatot szeretnél a fürdődbe, akkor szerezd be a Lush különleges varázspálcáját. A The Magic of Christmas habfürdő szegfűszeg és csillagánizs illata mennyei. Többször használható.

Nagyon jól variálható termék a Shades of Gold Frankincense & Myrhh. 3 féle arany szín, csillámok, jojobaolaj, dinnyemagolaj és viasz. Kenheted az ajkadra, használhatod highlighterként és szemhéjra is! Csillogásra fel!

Én csak és kizárólag szilárd szappant használok kézmosásra és tusoláshoz is többnyire, így totálisan addiktív vagyok a Lush szappanokkal, eddig soha nem csalódtam bennük. Ez a karácsonyi kis cukiság, a Christmas Rocker pedig igazán üde, friss illatot áraszt (mandarin), ráadásul kakaóvajból és kókuszolajból készült.

De amit a legjobban imádok, az a Lush karácsonyi csomagolás, és ajándékcsomagok. Elképesztően kreatív ajándékcsomagok kaphatóak, számomra, aki csak bénán tud csomagolni, igazi kincsek! De a kendőcsomagolással még az ilyen ügyetlenek, mint én, is megpróbálkozhatnak. Ráadásul a kendő is tuti megtetszik a megajándékozottnak, nekünk már komoly gyűjteményünk van, és vagy sálként hordjuk, vagy éppen a kislányom szuperhősös játékához köpeny, szóval válassz kendőcsomagolást, ha egy kis pluszt szeretnél belevinni az ajándékozásba. Ha pedig menőzni szeretnél, egy Lush ajándékcsomaggal tuti nem lősz mellé. Már 4000 Ft alatt találsz csomagot, de ha a legnagyobbra vágysz, akkor a te csomagod a Wow lesz, amiben minden benne van, ami karácsony! (ez már picit drágább, 85.000 Ft) De Lush függőknek kötelező!

A karácsonyi újdonságok teljes kínálatát megnézhetitek a Lush weboldalán, itt pedig az ajándékcsomagok között mazsolázhatok, katt a linkekre!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter