L’Occitane karácsonyi újdonságok és nyereményjáték!

Teljesen odavagyok a L’Occitane ünnepi csomagjaitól (is), ilyenkor, mint egy kisgyerek a játékboltban, úgy keresgélek az ajándékszettek között, és írom fel vagy kívánságlistámra, vagy éppen szerzem be valamelyik szerettemnek (idén is kapnak L’Occitane meglepiket, úgyhogy remélem, ezt a posztot most nem olvassák).

Nemcsak, hogy sokkal kedvezőbb áron lehet lecsapni szuper termékekre, hanem csodálatos dobozokban, szettekben érhetőek el, én ezeket mindig elrakom, olyan szépek. Idén nemcsak az abszolút bestsellerek kaptak ünnepi köntöst, hanem az újdonságok is, sőt! Az idei karácsonyra megjelent egy kifejezetten karácsonyi hangulatot idéző sorozat, a Joyeuses Fétes (Boldog Ünnepek). A lágy, puha, nőiesen bájos rózsaillatú Joyeuses Fétes Eau de Toilette mellé tusfürdőt, testápolót, kézkrémet és ajakbalzsamot lehet beszerezni. Figyelem, olyannyira limitált, hogy online nem rendelhető, csak korlátozott darabszámban a Mammut és a Westend üzleteiben elérhetőek november 20-tól. Érdemes sietni, mert nagyon hamar elkapkodják!

Új, ünnepi és ha lehet, még ragyogóbb köntösbe öltözött a L’Occitane legnépszerűbb és legexkluzívabb parfümje, a Terre de Lumiere! Az Arany Óra – naplementekor, a Provence-ot beborító fényáradat lélegzetelállító. Ezt a varázslatos pillanatot örökíti meg a Terre de Lumiere, egy karakán, de ízig-vérig nőies illatban. Terre de Lumiere, az első gourmand-aromás illat a L’OCCITANE-tól. Most különleges, limitált szériás arany kiadásban. Egyszerűen ellenállhatatlan.

Ha pedig Terre de Lumiere parfümmel szeretnél valakinek kedveskedni, akkor akár névreszóló, exkluzív ajándékként is átadhatod, ugyanis van lehetőség a parfüm gravírozására, itt minden részletet megismerhetsz. 

A felső szett tartalma: tusfürdő 250 ml, kézkrém 30 ml, EDP Terre de Lumière 10 ml  ára: 15 490 Ft (értéke: 17 270 Ft), az alsó szett tartalma: tusfürdő 50 ml, testápoló 50 ml, kézkrém 30ml,  5 ml edp ára: 7 700 Ft (értéke: 9 590 Ft)

A testápolási ajándékszettekben a legnépszerűbb testápoló termékeket találjuk meg szettben, kedvezőbb áron, mintha mi magunk válogattuk volna össze. Ikonikus levendula szett elfeledteti a hétköznapok minden fáradalmát. A szett tartalma: tusfürdő 75 ml, kézmosó 300 ml, kézápoló tej 300 ml, kézkrém 30 ml, szappan 100 g. Ára: 14 990 Ft (értéke: 16 310 Ft). A shea vaj tökéletesen védi, ápolja és táplálja a bőrt, így a hideg időben különösen kedvelt összetevő. A szett tartalma: tusfürdő 250 ml, rich testápoló tej 250 ml, kézkrém 30 ml, szappan 100 g. Ára: 14 990 Ft (értéke: 16 420 Ft). A mandula méltán híres feszesítő és karcsúsító hatásáról. Édeskés illata pedig egyszerűen mennyei… és addiktív! A szett tartalma: tusfürdő olaj 250 ml, kézkrém 30 ml, szappan 50 g. Ára: 7 550 Ft (értéke: 9 470 Ft)

Arcápolási sztár termékek sem maradhatnak ki a karácsonyi rohamból, két népszerű termék is ajándékszettben kapható. Az Immortelle arcápolási ajándékszett igazi nagyágyúnak bizonyul. Az immortelle egy kivételesen hosszú élettartamú virág: sohasem hervad el, még leszedését követően sem. A belőle készült esszenciális olaj aktív molekulákban gazdag, amelyeknek különleges öregedésgátló hatásuk van. A szett tartalma: arckrém 50 ml, arctonik 200 ml, sminklemosó tej 200 ml. Ára: 23 200 Ft (értéke: 28 040 Ft). Akik a hidratálást szeretik magas fokon űzni, azoknak a shea vajas arcápoló család javasolt, például ebben az összeállításban. A shea vaj a tökéletes összetevő a bőr hidratálására és védelmére. Shea vajas arcápolási kollekciónk táplálja, védi és nyugtatja a bőrt a normál bőrtípustól a szárazig. A szett tartalma: shea vajas arckrém 50 ml, arclemosó tej 200 ml, kímélő shea vajas arctonik 200 ml. Ára: 16 990 Ft (értéke: 21 350 Ft).

Természetesen a jó illatokról, illatos csomagokról sem kell lemondani. Elég csak kinyomozni, hogy milyen jellegű illatot szeret használni szerettünk, és ebben a kategóriában egy csodás illatos ajándékcsomagot beszerezni. Idén a Terre de Lumiere mellett a Cseresznyevirág, a Verbéna és a Rózsa illatok szerezhetőek be. Uraknak is kedveskedik a L’Occitane, hiszen két kedvelt illatuk, a Roussillon és Cédrat is elérhető ajándékcsomagban.

Cseresznyevirág kollekció a dél-franciaországi cseresznyefák finom, friss illatát idézi. A csomag tartalma: Cseresznyevirág EDT 75 ml, tusfürdő 250 ml, kézkrém 30 ml, szappan 75g. Ára: 19 990 Ft (értéke: 22 270 Ft)

A verbéna pezsgő frissessége felébreszti az érzékeket és üde illattal burkolja be bőrét. A szett tartalma: tusfürdő 250 ml, testápoló tej 250 ml, kézkrém 30 ml, szappan 100 g. Ára: 13 300 Ft (értéke: 15 660 Ft)

A L’Occitane kínálata a klasszikus Provence-ot és az ott lakó férfiakat ünnepli. A mélykék levendulamezőket, Rousillon vörös földjeit, a bőrt perzselő napot, és az olivafák árnyékában töltött sziesztákat. Ebben az illatcsaládban Provence nyers illatjegyei köszönnek vissza. A szett tartalma: tusfürdő 250 ml, L’Occitan EDT 100 ml, szappan 100 g. Ára: 16 990 Ft (értéke: 20 580 Ft)

A Cédrat egy friss, finom, citrusos illat, amely könnyű, mégis hihetetlenül férfias. A kimondottan a napi bőrápolási rutin kritériumaihoz igazított kollekció minden tagja az organikus korzikai Cédrat kivonatával készül. A szett tartalma: tusfürdő 250 ml, L’Homme Cologne Cedrát 100 ml, dezodor 130 ml. Ára: 20 990 Ft (26 240 Ft)

Végül jöjjenek a legcukibb ajándékcsomagok, amelyek épp annyira kedvező áron elérhetőek, hogy ideálisak barátok, barátnők megajándékozására, vagy éppen a legkedvesebb kollégák megörvendeztetésére. A csomagolás nagyon ütős, gömbdíszbe zárt provence-i kényeztetés, hát ki ne örülne ezeknek.

Ajándék közvetlenül a karácsonyfára! Karácsonyfadíszünk azonban illatos meglepetéseket rejt magában. Többféle illatban is kapható: shea vaj, cseresznyevirág, verbéna. A gömb tartalma: tusfürdő 30 ml, kézkrém 10 ml, szappan 25g. Ára: 4 190 Ft

Tusfürdő négyes ideális ajándék az utazás szerelmeseinek! A szett tartalma: négy kényeztető 75 ml-s tusfürdő cseresznyevirág, levendula, mandula olaj és rózsa illatban. Ára: 7 450 Ft

Kézkrémek az L’Occitane legkedveltebb termékei. Tökéletesen ápolja a bőrt és könnyedén beszívódik anélkül, hogy zsíros érzést hagyna maga után. A szett tartalma: verbéna, shea vajas, mandula kézkrém 30 ml; vagy arlésienne, rózsa, cseresznyevirág kézkrém 30 ml. Ára: 6 870 Ft

Az összes ajándékcsomagot november 21-től megtaláljátok a L’Occitane üzleteiben, illetve a L’Occitane webshopjában.

 

És a Parfümblog olvasói sem maradhatnak ajándék nélkül!

15%-os kedvezménnyel szerezheted be kedvenc L’Occitane termékedet, ha az üzletben tett látogatásod során bemondod a “parfümblog” kódot és regisztrálsz a L’Occitane törzsvásárlói programjába (Provence Beauty Club), a kedvezmény most új tagokra érvényes. A kedvezmény egy darab teljes árú termékre vonatkozik (ajándékcsomagokra, adventi naptárra, egyéb kedvezményekre nem). A kedvezmény a regisztráció vagy vásárlás helyszínén és napján érvényesíthető, készpénzre nem váltható, webes rendelésnél nem felhasználható. A kód érvényességi ideje: december 20.

Nyereményjáték!

Ha pedig szeretnél nyerni egy tüneményes ajándékgömböt a L’Occitane jóvoltából, akkor gyere a Parfümblog.hu facebook vagy Instagram oldalára, és megnyerheted az egyik L’Occitane karácsonyi gömböt a három közül!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter