Lush Halloween 2022

Kedveseim, hivatalosan is itt a Lord of Misrule szezon. Tudjátok, hogy hatalmas Lord of Misrule rajongó vagyok, minden formában, kiszerelésben beszerzem, reggel-este, télen-nyáron hordom tokától bokáig. Szerencsére már a LoM parfüm és tusfürdő bekerült a Lush állandó kínálatába, de ez nekem nem elég, ezért remegve várom az őszi-téli (halloweeni) időszakot, hogy milyen limitált darabokat szerezhetnék be ebből a feketeborsos pacsuli csodából. Az idei szezon hatalmas wow, hiszen végre kapható testpermet, masszázsolaj és illatgyertya(!) formájában is!  Köszönöm, Istenem, hogy elintézted! Most már csak a testápoló hiányzik!
Minden évben élvezhetjük a LoM illatot fürdőbombában, idén pedig cuki kis labirintusos (rózsaszín) habfürdőként kapható. A tusfürdő nálam abszolút bestseller: nagyon kevés elég belőle, tartós az illata és nem szárítja a bőrt. A masszázstömb vékony rétegben is kellően hidratál, mindenképp javasolom hozzá a tokot. A fürdőbomba illata fenomenális, erős, én 1-2 hétig csak tartogatom a fürdőben, szinte az egész lakás átveszi az illatát.
Tankoljatok fel ti is a halloweeni Lord of Misrule kollekcióból, amíg lehet! 
A Lush 2022-es Halloween kollekciója már a boltokban! Keressétek a Lush webshopjában is: https://www.lush.com/hu/hu/c/halloween


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter