Calvin Klein DEFY – parfümújdonság

A Calvin Klein illatok egy új fejezetet nyitnak illatportfóliójukban a Calvin Klein Defy megjelenésével, azaz a legújabb férfi illattal. Az illat és a kampány megmutatja a szembeszállás útját, miközben felfedi a valódi igazságot és annak kontrasztját. A kampány főszereplője a díjnyertes színész, Richard Madden, akinek egy sor sebezhetőnek tűnő, önazonos, ugyanakkor küzdelmes pillanaton keresztül csúcsosodik ki bátorságába vetett hite, amely a személyes dac és kockázatvállalás metaforájaként szolgál. A kísérő képsorok mind hozzáadnak a kampány erőteljes esszenciájához, ahogy Madden egy háztetőn ülve lázadó pillantást vet, az ikonikus Calvin Klein farmert és az időtlen fehér pólót viselve.

Egy vakmerő kontraszttal, vagyis a pezsdítő frissesség és az energikus, fás jegyek ötvözetével, az illat szembeszáll az elvárásokkal és megidézi a kampány szemléletét. A citrusfélék vonzó erejével nyit, amelyet a roppanós bergamott és a friss levendula abszolútum emel ki. Az illat szívverése egy igazi sztár parfüm-összetevő, vagyis a vetiverolaj, amelyet felelős forrásból, Haitiről szereznek be és amely átadja a föld vibráló energiáit, illetve amelynek ellenállhatatlanul rusztikus textúrája gazdag és vonzó kiegészítője az ámbrás alapjegyeknek.

Ez a férfias, fás, friss illat egy modern és minimalista üvegben jelenik meg, melynek lekerekített szélei és éles, egyenes vonalai a sebezhetőség és bátorság kettősségének szimbólumai. A kupak és a kartondoboz a Calvin Klein farmerokat idézi meg matt textúrájú, kék farmermintás dombornyomásával és a feltűnő ezüst márkajelzéssel.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter