Lancome Oui La Vie Est Belle – parfümújdonság

 

A Lancôme piacra dobta az Oui La Vie Est Belle-t, a 2012-es La Vie Est Belle új, limitált kiadású darabját. Az Oui La Vie Est Belle a 2021-ben bevezetett La Vie Est Belle Blanche-t követi.

“Fedezze fel a La vie est belle jellegzetes gourmand nyomvonalát, most egy kivételes & ragyogó virágcsokorba csomagolva. A nőknek szóló illat az öröm erőt adó üzenetével, amely meghívja Önt, hogy ünnepeljen minden pillanatot és mondjon igent minden lehetőségre.”

Oui La Vie Est Belle, a Lancôme első rózsával gazdagított édes írisze. A rózsa és az írisz, a parfümkészítés legkülönlegesebb virágai. A La Vie Est Belle új fejezete megtartja a gyümölcsös jegyek pikáns és színes csúcsát. A bergamott szikrázik a rózsaszín bors összeolvadó jegyei alatt, és a málna akkorddal kombinálva a lédús frissesség robbanásszerűvé válik. A szívben a sziromszerű, nagyvonalú és fazettált virágcsokrot a damscena rózsa és a napsütötte ylang ylang gazdag jegyei szublimálják. Az alapban a pacsuli, a gourmand akkord és az írisz túladagolva fokozzák a La vie est belle addiktív és érzéki jellegzetességét. A gourmand gyümölcsös floriental kiegészítő jegyei közé tartozik a vanília.

A Lancôme Oui La Vie Est Belle 30, 50 és 100 ml Eau de Parfum d’Exception kiszerelésben kapható.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter