Gucci Guilty Parfum – parfümújdonság

A #ForeverGuilty világában, amely a Gucci Guilty Pour Homme Parfum és a Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum illatoknak ad otthont, a szenvedély továbbra sem ismer határokat. 2022. februárjában, Valentin napra készülve jelent meg a klasszikus Gucci Guilty illatok intenzívebb verziója, amelyet a csomagolás is tükröz. Az illatok azoknak készültek, akik bátran felvállalják a szabályoknak és társadalmi konvencióknak fittyet hányó szabad szerelmet és egyben szimbolikus kapcsolatot teremtenek a hasonlóan gondolkodó, mások által különcnek gondolt szerelmesek között. A #ForeverGuilty kampány főhősei, Jared Leto és Lana Del Rey testesítik meg a fás-aromás-ámbrás férfi illatot, valamint az ámbrás-virágos-fás női illatot. Az illatüvegek fémes hatású sötét antracit, illetve lenyűgöző szépségű bronz színben pompáznak vintage amerikai stílusú diner miliőben.

Gucci Guilty Pour Homme Parfum Eau de Parfum

A Gucci Guilty Pour Homme Parfum fás-aromás-ámbrás illat, amely intenzívebben árasztja a Gucci Guilty Pour Homme egyedülálló, színtiszta esszenciáját. A férfiasság új és intenzívebb vízióját megtestesítő Gucci Guilty Pour Homme Parfum könnyedebb, finomabb és modernebb aromás felütéssel indít francia levendula és lélekemelő citrusos jegyekkel, amelyek remekül harmonizálnak a boróka intenzitásával. A Gucci Guilty Pour Homme valódi esszenciáját a szívjegyben a gazdagon illatozó narancsvirággal ötvözött és csipetnyi szerecsendióval fűszerezett spanyol szuhar mélyen ámbrás jellege erősíti. Az alapjegyeknél pedig a száraz fás jegyek és a pézsma az indonéz pacsuli misztikus eleganciáját emelik ki.

Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum

A Gucci Guilty Pour Femme Intense Eau de Parfum ámbrás-virágos-fás illat, amely gyökeres változást jelent a Gucci Guilty Pour Femme ikonikus alapillatához képest. A mandora merész pezsgése, a licsi nemessége együtt modern árnyalatokkal gazdagítják az ibolya illatvilágát.  A szívjegyeknél a ylang ylang és a tubarózsa gazdagon illatozó virágcsokrának aromáját még inkább kiemeli a sötét szilva akkord titokzatos érzékisége. Az alapjegyeknél pedig a pacsuli és a vetiver fás jellege kényeztető vaníliával ötvözve gondoskodik arról, hogy egy merész, tartós nőies illatkompozícióban gyönyörködhessünk.

A csomagolás

A Gucci Guilty illat univerzum két új csillagának illatüvegei a Gucci Guilty jól ismert formavilágát viszik tovább. Az üvegek metálos külsőt kaptak és megújult színvilágukban hűen tükrözik a bennük rejlő illatnedű intenzitását. A férfi illat esetében a robosztus üveg sötét antracit színt kapott, a női illat pedig ragyogó bronz színárnyalatban pompázik. Mindkét illatüveget az illatüveggel megegyező színű kupak zárja le, és a Ház emblematikus egymásba kapcsolódó két G betűt ábrázoló logója díszíti. A Gucci Guilty Pour Homme Parfum sötét antracit kartondobozán ezüst színnel szerepel az illat neve, míg a Gucci Guilty Eau de Parfum Intense gyöngyház színű kartondobozát bronzszínű betűk ékesítik.

A kampány

Glen Luchford fotóművész felvételein az új Gucci Guilty illatok szokatlan helyszínen jelennek meg, egy tipikus amerikai bisztró falai között. Utánozhatatlan piros boxok, fából készült falpanelek és roló az ablakokon. A Gucci Guilty kampány főhősei Jared Leto és Lana Del Rey egy boxban ülnek egymás mellett, kihívó tekintetük bátorságot sugall, és arra ösztönözi a nézőket, hogy csatlakozzanak és együtt ünnepeljék a szabadságot. Rövid kis karakterszerepben Courtney Love is felbukkan és ráerősít az illatok üzenetére.Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  • Facebook
  • Twitter