Lancome O sorozata

 

A neves francia szépségipari óriás, a Lancome alapítója Armand Petitjean Coty mester pártfogása alatt tanulta ki a parfümkészítés mesterségét. A Lancome elnevezés egy francia kastélytól ered, és a híres “kalapos” o betű a kastély tornyára utal. Ez az O betű lett a Lancome egyik sorozatának neve is.

Az 1969-ben újdonságnak számított citrusfélékből álló illat, amit még nem fedezett fel magának a parfümipar, mivel túl merésznek és modernnek számított, az O De Lancôme viharos gyorsasággal hódította meg a fiatal hölgyek szívét. Az illat azóta is a friss, zöld parfümök rajongóinak nagy kedvence.

 

 

 

Mondj igent az életre! ? hirdették 1998-ban, amikor megjelent az O Oui!, ez a hihetetlenül vidám, könnyű illat. Fiatalos, életörömet hirdető jegyei A friss citrusok és az üde gyümölcsök hatalmas rajongótábort gyűjtöttek az illat köré.

 

 

 

 

 

Az O sorozat következő tagja, az O d?Azur a francia nyár illata, bőrbe simuló virágos-fás jegyei könnyed nyári parfümöt eredményeznek.

 

És a legújabb O darab, az O de L’Orangerie megidézi a francia kertek tavaszi illatát. Citrusok és narancsvirág található a fejjegyben, jázmin a szívjegyben, az alap pedig cédrust és benzoint tartalmaz.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter