11 várható parfümújdonság tavaszra és nyárra!

A parfümipar már erősen készül a nagy nyári dömpingre, egymás után jönnek ki az újabb és újabb limitált darabok, vagy egy sikeres illat nyári változata. Egy kis ízelítőt olvashattok itt ezekről az újdonságokról.

Dsquared2 Supercollection 2011 for Men és Women

A kanadai tervezőpáros legújabb kollekcióját a kanadai erdő fái és Kanada földjeit átszelő szél inspirálta. “Nature always win!” fantázianevű kollekció női darabja a She Wood Golden Light Wood nagyon ígéretesnek hangzik: citrusok, és virágos fás jegyei friss és intenzív virágillatot sejtetnek. A férfiaknak tervezettt He Wood Silver Wind Wood pedig igen intenzív fás-fűszeres lesz, egy kis pikáns vaníliával.

 

 

Jil Sander Sun Eau de Soleil

Az 1989-es megjelenése óta az egyik legnépszerűbb nyári illat, a Sun újragondolt változata az Eau de Soleil, mely frissebb, tisztább és naposabb illatjegyeket tartalmaz: citrusok, gyümölcsök és fás jegyek.

 

 

 

 

Carolina Herrera 212 Pop! Man és Woman

Új, vagány 212 nyári limitált darab a Pop! édes kis üvegben. Azt nyújtja, amit egy laza nyári parfümtől várunk: modern, fiatalos vidám kis gyümölcsös-virágos illat a női, vizes-mentás pedig a férfi illat.

 

 

Patrizia Pepe Patricia és Pepe

Az ismert divatmárka, a Patrizia Pepe első parfümje(i) a Patrizia és a Pepe. A két illat köré egy kitalált személyiséget kreáltak megálmodói, fiatalos és bohém körítéssel. Az összetevőkről még nem lehet tudni pontosan…

 

Kenzo L’Eau par Kenzo Wild

Az isteni L’Eau par Kenzo megvadított változata, a Wild a szabadság illata. Bohókás üvegébe tömény virág és gyümölcskoktélt préseltek. Izgalmas lesz, mint minden Kenzo.

 

 

 

Guerlain Aqua Allegoria Jasminoras.

A nagyszerű Guerlain ház sikeres Aqua Allegoria sorozatának egy újabb darabja várható. A Jasminora a jázmin köré épített illat, tele karakteres, erős jegyekkel: bergamott, galbanum, ciklámen, frézia, gyöngyvirág, ámbra, pézsma.

 

 

 

Guerlain Shalimar Parfum Initial

Megkezdődik a régi, legendás illatok megreformálása? Legutóbb az Opium esett ráncfelvarrás alá, most a Shalimar következik. Az új Shalimar a megszokott erotikus, füstös jellege mellé egy kis friss, zöld jelleget is kapott. Az illatot a szupermodell Natalia Vodianova reklámozza. Szerintem szép lett!

 

 

 

Guerlain Idylle Duet

Újabb Guerlain újdonság, azaz félig, hiszen a már ismert Idylle 4. változata az idylle Dueta a bolgár rózsa és az indonéz pacsuli násza. És tényleg a rózsa éve lesz az idei! (igen:)

 

 

 

 

 

s.Oliver QS On Stage Male és Female

Az ismert ruházati márka, a s.Oliver legújabb illatpárosa olyan nőknek és férfiaknak ajánlott, akik tudják, hogy kik is akarnak lenni, akik nem félnek megmutatni magukat (talán világon átvonuló énekes-felfedezős műsorok ihlették az illatot). A női On Stage virágos-gyümölcsös illat, citrusokkal, harsány virágokkal és fás jegyekkel az alapokban. A férfi változat pedig trendi citrusos-fás zöld illat.

 

 

Dior Aqua Fahrenheit

A tűz és a víz elemeit magábafoglaló új Dior Fahrenheit illat februárban kerül a drogériák polcaira. Az ízig-vérig férfias illat a víz elemeit szimbolizáló jegyekkel nyit: grapefruit, mandarin, viola, bazsalikom és menta, míg a tüzet a vetiver és a bőr testesíti meg.

 

 

 

Jean Paul Gaultier Le Male Love Actually és Classique X Love Actually

JPG-nek nem kell a szomszédba menni egy kis polgárpukkasztásért, a Le Male már eleve kiemelkedik a férfiparfümök közül erőteljes és egyedi jegyeivel. Valentin napra megálmodott Love Actually kiadása nem szakít ezzel a hagyománnyal: telis tele van orientális és fougere jegyekkel.

Legnépszerűbb illata, a Classique új változata telis tele van virágokkal (narancsvirág, rózsa, orchidea, ylang-ylang), orientális jegyekkel (ánizs, vanília, gyömbér) és édes gyümölcsökkel (körte és szilva).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter