Fülledt hangulatú Gucci by Gucci

Ahogy a Gucci parfümöktől megszokhattuk már, a 2007-ben megjelent Gucci by Gucci eau de parfum is igazi meglepetéseket tartogat. Már a parfüm megjelenését megelőző reklámkampányból is sejteni lehetett, hogy nem egy édes-cukorkás illatot várhatunk. David Lynch által rendezett kisfilm a ’80-as évek pszichedelikus hangulatát idézi. Maga a színvilág (ami visszaköszön az üvegen is) barna és arany e korszak főbb kedvelt színei voltak.

Mondhatnánk, az illat is retro. Csöppet sem követi a napjainkban divatos szirupos vagy friss-zöld illatokat. A Gucci by Gucci fülledt, erotikus hangulata minden csak nem édes, vagy friss. Illatbesorolása szerint ciprusos-virágos illat. Én mégis orientálisnak vélem, abban az értelemben, hogy az füstös élmény adja, amit egy orientális illatól szoktunk meg. A fejjegyben lévő körte csak egy kis ízelítő abból, hogy milyen nem lesz az illat később -édes. Guava erősíti még a gyümölcsös kezdő akkordot. A szívjegy meghatározó eleme a tiare virág. Imádnivalóan sokarcú jegy, különleges, és határozott, én szeretem. Aztán előbújnak az alapok is, az orientális felhangért felelős ütős pacsuli, a lágyító és simogató méz és a füstös pézsma.

Van, akinek a pacsulitól túl férfias az illat, van akit dohos házra emlékeztet,  kétségkívül karakteres, buja illat. Kedvenc daranja lehet minden olyan nőnek, aki szeret elegánsan és határozottan hódítani, nem fél kimutatni a férfias oldalát sem! (Meg kell jegyezni, hogy nem tiniillat!)

 

Itt megnézhetitek a reklámfilmet!

 

 

Neked tetszik a Gucci by Gucci?
See results
surveys & polls


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter