Keményen indít a The Body Shop! :P

Oké, még csak január, de én máris odaítéltem a legjobb kampányt a The Body Shopnak. Tessék csak nézni:

Kendermagolajos szappan - Ragad meg azt, amit érdemes!

Ha újra kaptok levegőt, akkor bemutatnám a nagy visszatérőt, a kendermagolajat. Igen, az a kender! Tudtátok, hogy milyen jótékony hatással van a bőrre? Nos, íme:

“3 izgalmas tény a kenderről

A kender a legsokoldalúbb növény a világon

A kender az egyik legősibb növény a földön, Európába az ázsiai kereskedőkön keresztül jutott el. A kendert építkezésekhez, ételekhez és gyógyszerekhez is felhasználták, olaja különösen értékes. A növény korábban olyannyira fontos volt, hogy VIII. Henrik elrendelte Angliában, minden földművesnek legalább egy holdnyi területen kendert kell termesztenie a hajóipar számára.

A kender több CO2-t szív magába, mint a fák

A kender igazi ?csodát? jelent a környezet számára, mert segít tápanyagokkal feltölteni a termőföldeket és négyszer olyan hatékony a CO2 megfogásában, mint az egyszerű fák. Mivel rovar- és gyomirtóval nem kell kezelni a növényeket, így bármilyen élelmiszer termeszthető utánuk a földben.

A kender a leggazdagabb természetes forrása az esszenciális zsírsavaknak

A kendermagok tartalmazzák a legtöbb és legfontosabb esszenciális zsírsavakat, melyek emberi fogyasztásra is alkalmasak. Az Omega 3 és Omega 6 zsírsavak, az A, E, B-12 vitaminok, folsav, magnézium, kálium és vas mind megtalálhatóak ebben az értékes növényben. Ez az igazi természetes erő!”

Kendermagolajos termékcsalád

A titokzatos helyen termesztett, méltányos közösségi kereskedelemből származó kendermagolajunk az egyik leggazdagabb növényi forrása az Omega 3 és 6 esszenciális zsírsavaknak.  A kender az egyik legtáplálóbb növény a bőr számára. Az ikonikus kendermagolajos kézkrémünk a legszárazabb kezeket is megvédi a viszontagságos időjárástól, durva szappanoktól és még az ekcémára is hatásos kezelést nyújt.

Anita Roddick:

?A 30 év során, amit eltöltöttem a szépségiparban csak pár olyan alapanyagot tudtam felsorolni, ami egyszerűen a hatékonysága és teljesítménye miatt kiemelkedő és ezek között a kender mindenképp megtalálható.?

Kendermagolajos kézprotektor plakát (1)

Új, kendermagolajos szappan

Hatékony, de kíméletes tisztítást biztosít az érzékeny bőr számára a tápláló kendermagolajjal.

Ezt a gazdag és kényeztető szappant a kötelénél fogva könnyen felakaszthatod, így biztosan nem fogja összeszedni a fürdőszobai baktériumokat és koszt a kád szélén.

  • Intenzíven hidratáló kendermagolajjal
  • Gyengéd, irritációmentes tisztítás
  • Praktikus, fellógatható kiszerelés

A kendermagolajos Hand Protector az egyik legfontosabb terméke ennek a különleges családnak. Nemzetközi bestseller a The Body Shopnál és a vásárlók egyszerűen imádják ? MERT VALÓBAN MŰKÖDIK. A kendermagolajos Hand Protector segít puhává varázsolni a kezeket és megóvja őket a további kiszáradástól. Bőrgyógyászatilag tesztelt a száraz, érzékeny bőrre és méltányos közösségi kereskedelemből származó kendermagolajat tartalmaz.

  • Intenzíven hidratál
  • Megóvja a bőrt a kiszáradástól
  • Táplálja és puhítja a bőrt

Itt mindent megtalálsz, ami csak elérhető kendermagolajból! Irány a The Body Shop!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter